You are here

Συνεπής με την κοινωνική του αποστολή ο Συνεργατισμός

24/11/2014 13:59
Παράδοση των εσόδων του Coop Kids Festival στο «Βαγόνι Αγάπης»

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από το παιδικό φεστιβάλ Coop Kids Festival που οργάνωσε τον Οκτώβριο ο Συνεργατισμός, παραδόθηκε σήμερα στο φιλανθρωπικό σωματείο «Βαγόνι Αγάπης» για να στηρίξει συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Στην τελετή παράδοσης που έγινε στα κεντρικά γραφεία της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, παρέστη και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη.

Το φεστιβάλ, το οποίο διοργανώθηκε στους υπαίθριους χώρους του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με τα ταμεία αναψυχής των υπαλλήλων της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το επισκέφτηκαν πέραν των 3,000 ατόμων και συγκεντρώθηκε το ποσό των €11.230 το οποίο παραδόθηκε στο «Βαγόνι Αγάπης».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπείας της Τράπεζας Νικόλας Χατζηγιάννης, σε σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε ότι το Coop Kids Festival είναι μια από τις πολλές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, με στόχο τη στήριξη όσων περισσότερων συμπολιτών μας και κυρίως τα παιδιά. Η φιλανθρωπία, σημείωσε, είναι συνυφασμένη με τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του Συνεργατισμού που από την ίδρυση του στηρίζει, αθόρυβα τις περισσότερες φορές, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο κ. Χατζηγιάννης υπογράμμισε ότι το Coop Kids Festival θα καταστεί ετήσιος θεσμός με στόχο την ενίσχυση του πολύπλευρου έργου φιλανθρωπικών σωματείων που βοηθούν παιδιά και οικογένειες και απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο, προσφέροντας τρόφιμα, ρουχισμό και άλλα αγαθά πρώτης ανάγκης, καθώς και βοήθεια στην ιατρική περίθαλψη και την εκπαίδευση.