You are here

Tα μυστικά της επιτυχημένης διαχείρισης Δικηγορικών Γραφείων σε ένα 4-ήμερο πρόγραμμα από το CIIM

02/07/2012 11:50
Με τις γρήγορες αλλαγές που συμβαίνουν στον επιχειρηματικό χώρο, οι δικηγορικές εταιρείες σήμερα καλούνται να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις και πολλές αντιμετωπίζουν βασικά προβλήματα που αφορούν την διαχείριση και την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Η επιτυχία των δικηγορικών γραφείων δεν εξαρτάται πλέον μόνο από την απλή τεχνική εμπειρογνωμοσύνη που προσφέρουν οι δικηγόροι στους πελάτες τους, αλλά και από το αν οι δικηγόροι και το διοικητικό προσωπικό τους, έχουν τις ικανότητες να σκέφτονται στρατηγικά και είναι σε θέση να γνωρίζουν πώς να προωθούν την εταιρεία τους και να διατηρούν την πελατεία τους, λαμβάνοντας υγιείς επιχειρησιακές αποφάσεις.

Το δυναμικό πρόγραμμα του CIIM Lawyers Leadership and Management Programme (LLMP) καλύπτει συγκεκριμένα και κρίσιμα επιχειρηματικά ζητήματα και παρέχει πρακτικά εργαλεία και γνώσεις που σχετίζονται άμεσα με την διαχείριση Δικηγορικών Γραφείων. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια πλήρη κατανόηση της στρατηγικής ηγεσίας και διαχείρισης μιας δικηγορικής επιχείρησης.

Το LLMP διδάσκεται από ειδικούς στον τομέα της διαχείρισης δικηγορικών εταιριών οι οποίοι θα καλύψουν θέματα όπως Developing Law Firm Strategy; Marketing and Business Development; Human Resource and Performance Management; Managing Change in today’s Business Environment in the Legal Professional.

Το Lawyers Leadership and Management Program απευθύνεται σε δικηγόρους, συνέταιρους σε δικηγορικά γραφεία, ανώτερα στελέχη, καθώς σε εκείνους που έχουν την ευθύνη διαχείρισης και ανάπτυξης σε δικηγορικά γραφεία.

Οι ενότητες LLMP διδάσκονται σε τέσσερα ολοήμερα σεμινάρια διάρκειας 7 ωρών και στις εγκαταστάσεις του CIIM στη Λευκωσία στις 3, 4, 9 και 10 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με το Executive Education του CIIM καλώντας 22462246, ή ηλεκτρονικά στο [email protected] ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του CIIM www.ciim.ac.cy.