You are here

TEDxLimassol και Exness γίνονται σύμμαχοι στη διάδοση νέων ιδεών στη χώρα

25/10/2022 12:49

Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση TEDx που έγινε θεσμός στην Κύπρο, επιστρέφει "Living on the edge".

Το TEDxLimassol επιστρέφει στις 19 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, με κύριο σύμμαχο την Exness, μιας από τις σημαντικότερες fintech εταιρείες διεθνώς, με έδρα τη Λεμεσό. Η στήριξη της Exness στο TEDxLimassol, πλαισιώνεται από την ευρύτερη στρατηγική της εταιρείας να καλλιεργεί, να ενδυναμώνει και να διευρύνει τους ορίζοντες του κοινού μέσω του προοδευτικού οράματος και πνεύματος που την χαρακτηρίζει. 

Το TEDxLimassol, μια εκδήλωση που πραγματοποιείται με διεθνείς προδιαγραφές, φέρνει στη σκηνή με την υποστήριξη της Exness ανθρώπους που εμπνέουν και καινοτομούν και εφοδιάζει τους συμμετέχοντες με ερεθίσματα, ιδέες, αντιλήψεις, που βρίσκονται στην πρωτοπορία της σκέψης, της επιστήμης και της τέχνης.

Η Λυδία Ζαννέττου, curator του TEDxLimassol δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι, γιατί εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας όπως το TEDxLimassol απαιτούν και συνεργάτες που πρωταγωνιστούν στον τομέα τους με όραμα, με καινοτομία και πρωτοβουλία. Η Exness μας έχει δώσει τα εφόδια για να μπορεί να διοργανωθεί μια τέτοια εκδήλωση στο νησί μας. Πιστεύουμε ότι η ανταλλαγή ιδεών και οι εποικοδομητικές συζητήσεις που γίνονται μέσω της εκδήλωσης, αποτελούν το θεμέλιο λίθο για ένα μέλλον που επίκεντρο είναι οι θεματικές που αγκαλιάζει το TED».

Από την πλευρά της η Head of External Communications της Exness, Shlomi Dubish, τόνισε πως: «Η συμμετοχή μας στο TED ήταν αυθόρμητη. Η συνεργασία μας με ένα πρόγραμμα παγκόσμιας εμβέλειας, που αποτελεί πυλώνα έμπνευσης και διάδοσης ιδεών, ταυτίζεται άρρηκτα με το όραμα της Exness, κάτι που προωθούμε τόσο εντός της εταιρείας μας, όσο και στους συνεργάτες μας. Για την Exness αποτελεί τιμή και ταυτόχρονα προνόμιο η στήριξη μίας τόσο σημαντικής εκδήλωσης με διεθνή απήχηση στην Κύπρο, μία χώρα που τα επόμενα χρόνια θα καταστεί τεχνολογικός κόμβος στη Μεσογείο».

Το TEDxLimassol, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αποτελέσουν μέρος μιας εκδήλωσης, που προωθεί τη διάδοση αξιόλογων ιδεών και ταυτόχρονα τους βοηθά να εξερευνήσουν τις δυνατότητες των επιστημών, της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της τέχνης, αντλώντας έμπνευση μέσα από 20 ενδιαφέρουσες ομιλίες καθώς και άλλες δραστηριότητες. 

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο site www.tedxlim.com, στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι πληροφορίες για το θέμα, τους προσκεκλημένους και τις παράλληλες δραστηριότητες που θα ανακοινώνονται διαρκώς από σήμερα μέχρι τον Νοέμβριο.

Για να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις και τα νέα για το TEDxLimassol, μπορείτε να το βρείτε:

Στην ιστοσελίδα: www.tedxlim.com

Στο Facebook: https://www.facebook.com/TEDxLimassol