You are here

Telia & Pavla / BBDO: Βραδιά Όσκαρ στη Λευκωσία

28/02/2008 12:40
Λάμψη και Glamour στη γιορτή των 25 χρόνων της TELIA & PAVLA/BBDO

Την περασμένη βδομάδα το Hollywood φόρεσε τα καλά του για να βραβεύσει όλους αυτούς που ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά. Στην Κύπρο όμως η διαφημιστική εταιρεία TELIA & PAVLA/BBDO σκέφτηκε να κάνει κάτι παραπάνω: να βραβεύσει τους πελάτες της!

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου η TELIA & PAVLA/BBDO διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό, οσκαρικού χαρακτήρα πάρτυ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Pavillion στη Λευκωσία προς τιμήν όλων αυτών που τη βοήθησαν να κατακτήσει μία από τις κορυφαίες θέσεις στην κυπριακή διαφήμιση τα τελευταία 25 χρόνια. Περισσότεροι από 600 καλεσμένοι έδωσαν το παρόν σε μια βραδιά που τα είχε όλα: κόκκινο χαλί, λιμουζίνες, παπαράτσι, εντυπωσιακές τουαλέτες, υψηλούς καλεσμένους και φυσικά μπόλικη δόση δημιουργικότητας!

Το σόου παρουσίασε με το γνωστό του κέφι και χιούμορ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ ρυθμό έδωσαν οι εκπληκτικοί Philly George Trio, που η TELIA & PAVLA/BBDO έφερε από την Αμερική αποκλειστικά για αυτή τη βραδιά. Τα στελέχη της εταιρείας, με στυλ γνωστών αστεριών του Ηollywood, μοίρασαν τα συνολικά 12 βραβεία στους νικητές, που είχαν χωριστεί σε κατηγορίες ανάλογες με αυτών των Όσκαρ.

Ως γνήσιοι διαφημιστές, οι άνθρωποι της TELIA & PAVLA/BBDO ακολούθησαν πιστά το concept των Όσκαρ ποζάροντας και για τις δικές τους ιδιαίτερες “ερμηνείες” αφισών από γνωστές κινηματογραφικές επιτυχίες. Εντούτοις, δε θα μπορούσαν να κλέψουν τη λάμψη των πραγματικών σταρ της βραδιάς που ήταν οι πελάτες της TELIA & PAVLA/BBDO, πόσω μάλλον και του Christodoulides Bros., του πελάτη που εμπιστεύεται την TELIA & PAVLA/BBDO από την πρώτη μέρα ίδρυσής της, αποσπώντας δικαιωματικά το “Life time achievment award”.

Το γλέντι κράτησε μέχρι πρωίας, καθώς μόνο μια φορά γιορτάζει κανείς τα 25χρονά του! Όπως όμως λέει και το σλόγκαν της γιορτής “Πάμε γι’ άλλα”, τα 25χρονα της TELIA & PAVLA/BBDO είναι μόνο η αρχή για ακόμα μεγαλύτερα και δημιουργικότερα πράγματα!