You are here

Τελικός Κυπέλλου Coca – Cola: Έρχεται η μεγάλη γιορτή

20/05/2019 11:50

O 58ος τελικός διεξάγεται στο ΓΣΠ, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στις 19:00, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ

Ο 58ος τελικός του Κυπέλλου Coca–Cola είναι προ των πυλών, με τη μεγάλη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου να πραγματοποιείται την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 19:00, στο ΓΣΠ, και να υπόσχεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις, ρίχνοντας την αυλαία στη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν με πανηγυρικό τόνο.

Η Coca – Cola καλεί το φίλαθλο κοινό της Κύπρου να παρακολουθήσει τη μεγάλη γιορτή και να απολαύσει μοναδικές στιγμές αθλητοπρέπειας, ευγενούς άμιλλας και θεάματος, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια και μετά το μεγάλο τελικό.

Το Κύπελλο Coca – Cola αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Κύπρου, με την ιδιαίτερη αυτή σχέση της Coca – Cola με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να είναι ίσως η μακροβιότερη στο χώρο, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στην Ευρώπη. Μέσα από την έμπρακτη και πολυεπίπεδη στήριξη που παρέχει εδώ και σχεδόν έξι δεκαετίες, η Coca–Cola δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους Κύπριους να ζήσουν απολαυστικές στιγμές, να δημιουργήσουν μοναδικές αναμνήσεις και να γίνουν μάρτυρες αξέχαστων βραδιών.

Η Coca – Cola και η Α/φοι Λανίτη συγχαίρουν όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό θεσμό και ιδιαίτερα τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ας κερδίσει ο καλύτερος!

Α/φοι Λανίτη

Η εταιρεία Α/φοι Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 76 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοι Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola,Fanta, Sprite, Powerade, Fuzetea, AdeZ, τον έτοιμο καφέ illy και τα mixers Schweppes), τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης, τα Λανίτης Γαλακτοκομικά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ. Διανέμει επίσης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster, τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και τα chips Τσακίρης.

Μάθετε περισσότερα στο website cy.coca-colahellenic.com και στο Facebook στο www.facebook.com/LanitisBros/

Σχετικά με την TheCoca-ColaCompany:

Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι μια total beverages company, προσφέροντας περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη ποτά σε πάνω από 200 χώρες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, πέρα από τα brands Coca-Cola, κάποια από τα μεγαλύτερα ροφήματα παγκοσμίως, όπως τα ροφήματα φυτικής προέλευσης AdeS με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, τους χυμούς και νέκταρ Del Valle, τη Fanta, τον καφέ Georgia , το τσάι και τον καφέ Gold Peak, το Honest Tea, τα smoothies και χυμούς innocent , τους χυμούς Minute Maid, τα αθλητικά ποτά Powerade , τους χυμούς Simply, το smart water, τη Sprite, το vitamin water και το ZICO coconut water. Ανανεώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιό μας, μειώνοντας παράλληλα τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και φέρνοντας καινοτόμα νέα προϊόντα στην αγορά.

Παράλληλα, προσπαθούμε να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα μέσω της εξοικονόμησης νερού και την προώθηση της ανακύκλωσης. Μαζί με τους εμφιαλωτές μας, το ανθρώπινο δυναμικό μας ξεπερνάει τους 700.000 εργαζόμενους, ενισχύοντας έτσι την οικονομική ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Coca-Cola Journey στο www.coca-colacompany.com, και ακολουθήστε μας στο Twitter, Instagram, Facebook και LinkedIn