You are here

Τέλος εποχής για το κατάστημα 121 στο κέντρο της Λευκωσίας

09/11/2022 14:23
  • Το κατάστημα μεταφέρεται και μετεξελίσσεται στο νέο κατάστημα πρότυπο της Ελληνικής Τράπεζας

Σε κλίμα νοσταλγίας αλλά και ενθουσιασμού για τις επερχόμενες αλλαγές, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου αποχαιρετιστήριο cocktail party στο κατάστημα 121 της Ελληνικής Τράπεζας, στην οδό Διγενή Ακρίτα στη Λευκωσία.

Το κατάστημα 121 ήταν το πρώτο κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του το 1976, εξυπηρετώντας με συνέπεια και επαγγελματισμό τους πελάτες με σύνθημα «η εξέλιξη είναι στη φύση μας». Περίπου 46 χρόνια μετά, το κατάστημα μεταφέρεται και μετεξελίσσεται στο νέο κατάστημα πρότυπο, που θα προσφέρει εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες στη βάση των βέλτιστων διεθνών πρακτικών και των τεχνολογικών εξελίξεων.

Παλιοί συνάδελφοι, οι οποίοι ήταν εκεί από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, αλλά και νεότεροι, συναντήθηκαν για να θυμηθούν τις ωραίες στιγμές και να γιορτάσουν την είσοδο της εξυπηρέτησης στη νέα εποχή.

Όπως έχουν ήδη ενημερωθεί οι πελάτες του καταστήματος, το νέο κατάστημα πρότυπο θα βρίσκεται στη λεωφόρο Μακαρίου κοντά στο Υπουργείο Εμπορίου. Σε αυτό θα υπάρχει πρωτοποριακός χώρος με «open plan» διαρρύθμιση, όπου οι πελάτες θα μπορούν να κινηθούν άνετα και να αυτοεξυπηρετηθούν (self service) για τις συναλλαγές τους, ζητώντας βοήθεια από λειτουργούς εξυπηρέτησης (Meeter Greeter) αν χρειαστεί. Εντός του καταστήματος θα λειτουργεί ένα ταμείο για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συναλλαγών, ενώ για υπηρεσίες όπως πιστωτικές διευκολύνσεις, άνοιγμα λογαριασμού, επικαιροποίηση στοιχείων, ασφαλιστικά σχέδια κ.α. θα πρέπει να προηγείται διευθέτηση ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Τράπεζας στο «Book a Meeting» ή τηλεφωνικά στο 80009999. Το κατάστημα θα προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση σε ειδικό χώρο αυτοεξυπηρέτησης δίπλα από το κατάστημα με In Lobby ΑΤΜ και μηχανή cash 360, ο οποίος θα είναι προσβάσιμος μόνο από τους πελάτες με τη χρήση της χρεωστικής ή της πιστωτικής τους κάρτας.

Στόχος μας στην Ελληνική Τράπεζα είναι η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουμε, για την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας.