You are here

ΤΕΠΑΚ: Η έκθεση CUT OUT επιστρέφει επιτέλους με φυσική παρουσία!

07/06/2022 11:03

Η ετήσια έκθεση τελειόφοιτων του Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου(ΤΕΠΑΚ), θα δώσει και φέτος το «παρών» της, για δωδέκατη συνεχή χρονιά, με πολλά έργα, καινοτόμες ιδέες, γραφιστικό σχεδιασμό και πολυμεσικές δημιουργίες.

Η θεματική της φετινής έκθεσης, με τίτλο «Brief it, mix it, share it», εμπνέεται από την παρασκευή των κοκτέιλ και παραλληλίζεται με τη διαδικασία του Ντιζάιν για την οργάνωση, μελέτη και εκτέλεση των σχεδιαστικών προκλήσεων: όπως αναμειγνύονται με φαντασία τα υλικά και οι γεύσεις, έτσι σμίγουν με επιτυχία οι ιδέες, η δημιουργικότητα, το ταλέντο, οι πολύπλευρες γνώσεις και οι τεχνικές ικανότητες των τελειόφοιτων μας για να «σερβίρουν» στο κοινό τις απολαυστικές δημιουργίες τους.

Η CUT OUT 2022 θα διεξαχθεί στα εργαστήρια του Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών, στην πλατεία Ηρώων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 19:00. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή στις 19 και 20 Ιουνίου μεταξύ των ωρών 18:00 - 22:00.

Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν βραβεία στους πρωτεύσαντες και στις πρωτεύσασες κάθε έτους της Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Επιπρόσθετα ο Γιώτης Κυριάκου θα απονείμει το καθιερωμένο βραβείο ύψους €250 στον/στην αριστούχο/αριστούχα της κάθε κατεύθυνσης εκ μέρους του The Copy Shop στη Σαριπόλου.