You are here

ΤΕΠΑΚ/Final Pitching Event: 9 καινοτόμες ιδέες στο αγροδιατροφικό τομέα παρουσιάζονται στο κοινό

28/11/2022 14:58

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου(ΤΕΠΑΚ) διοργανώνει την εκδήλωση Final Pitching Event για την παρουσίαση 9 επιχειρηματικών ιδεών στον αγροδιατροφικό τομέα. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου στις 16:30 μ.μ. έως τις 20:30 μ.μ. στο Κτήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος» στο ΤΕΠΑΚ, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Empowering Woman in Agrifood που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το EIT Food.  

Το EWA Project (Empowering Women in Agrifood) είναι ένα εντατικό πρόγραμμα διάρκειας 2 μηνών και στόχος του είναι να παρέχει σε 9 γυναίκες επιχειρηματίες, τις απαιτούμενες γνώσεις, αυτοπεποίθηση, υποστήριξη και ευκαιρίες δικτύωσης ώστε να ξεπεράσουν τις φιλοδοξίες τους και να δημιουργήσουν με επιτυχία βιώσιμες επιχειρήσεις.   Κατά τη διάρκεια του έργου επιλέχθηκαν 9 ομάδες οι οποίες έλαβαν υπηρεσίες καθοδήγησης με στόχο την ωρίμανση των επιχειρηματικών τους ιδεών. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι επιχειρηματικές ιδέες, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί.

Θα ακολουθήσει σχετική τελετή βράβευσης των δυο καλύτερων ιδεών και δικτύωση. Στην κριτική επιτροπή θα παρευρίσκονται στελέχη από τον ακαδημαϊκό χώρο, τον επιχειρηματικό κόσμο καθώς και εκπρόσωποι χρηματοδοτικών φορέων.  

Για συμμετοχή, δηλώστε ενδιαφέρον στον σύνδεσμο .