You are here

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για εορτασμό της 10ης επετείου της συνεργασίας του με το University of West London με το Cyprus Institute of Marketing

20/09/2021 12:57

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για εορτασμό της 10ης επετείου της συνεργασίας του με το University of West London με το Cyprus Institute of Marketing που διοργανώθηκε την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 7μμ, στην οικία του Βρετανού Ύπατου Αρμοστή κ. Stephen Lillie.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών τους πέραν των 100 εξεχουσών προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο. Όλοι οι επίσημοι κατά τον χαιρετισμό τους, εξήραν το έργο του Cyprus Institute of Marketing τα τελευταία 43 χρόνια και συνεχάρησαν το Cyprus Institute of Marketing και το University of West London για την 10η επέτειο της κορυφαίας και καινοτόμα συνεργασία τους. Ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής κ. Stephen Lillie χαρακτήρισε το Cyprus Institute of Marketing ως ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου και τόνισε ότι η επιτυχής συνεργασία του Cyprus Institute of Marketing με το University of West London αποτελεί τρανό παράδειγμα καινοτομίας και ακαδημαϊκής αριστείας. Τέτοιου είδους συνεργασίες έχουν πολλαπλά οφέλη για τις σχέσεις Κύπρου και Μεγάλης Βρετανίας, ειδικότερα μετά το Brexit.

Το University of West London είναι το Νο1 Βρετανικό Πανεπιστήμιο που δραστηριοποιείται στην Κύπρο. Πέραν από το γεγονός ότι το UWL είναι το Νο1 Βρετανικό Πανεπιστήμιο σε χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, αφού αισίως η συνεργασία συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια, σύμφωνα με  το Guardian Best Universities Guide 2021 είναι και το Νο1 Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο όσο αφορά την ακαδημαϊκή αριστεία. Ο εν λόγω θεσμός είναι ένας από τους πιο έγκριτους για την Ανώτερη Εκπαίδευση στην Βρετανία και για αυτό είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM που είναι συνεργάτης του University of West London από το 2011. Περαιτέρω το «Claude Littner Business School» του University of West London, έχει ανακηρυχθεί το 2019 ως το κορυφαίο Βρετανικό Business School από τα Times Higher Education Awards.

Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL αφορά την προσφορά δύο ακαδημαϊκών προπτυχιακών προγραμμάτων: το BA(Hons) in Business Studies with Marketing (3 years) και το BA(Hons) Accounting & Finance (3 years) καθώς επίσης και 1 μεταπτυχιακού προγράμματος, MSc Digital Marketing, με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχής συνεργασία μεταξύ Κυπριακού Ανώτερου Ιδρύματος και Βρετανικού Πανεπιστήμιου αφού υπάρχει από το 2011.