You are here

Τέσσερα βραβεία απέσπασε το MINTHIS στα ετήσια Βραβεία Τουρισμού 2020

28/09/2020 17:55

Τέσσερα συνολικά βραβεία, εκ των οποίων τρία χρυσά και ένα αργυρό, απέσπασε το θέρετρο MINTHIS στα ετήσια Βραβεία Τουρισμού για το 2020. Συγκεκριμένα, το θέρετρο MINTHIS, έλαβε το χρυσό βραβείο στις κατηγορίες:

  • Αθλητισμός / Περιπέτεια και Τουρισμός Γκολφ.
  • Βιώσιμη διαχείριση ενέργειας και νερού / Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας / Ανακύκλωση / Διαχείριση αποβλήτων / Περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
  • Πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος / Ευαισθητοποίηση του κοινού για περιβάλλον.

και το αργυρό βραβείο στην κατηγορία:

  • Μαγειρική Εμπειρία / Αριστεία ή Καινοτομία στον τομέα της εστίασης / Προώθηση τοπικής κουζίνας και προϊόντων.

Κληθείς να σχολιάσει τις βραβεύσεις που έλαβε το MINTHIS, ο εκτελεστικός διευθυντής της Pafilia Property Developers, Δημήτρης Ασσιώτης, ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή για τις πολύ τιμητικές διακρίσεις και τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, για τις άοκνες προσπάθειες στήριξης του τουριστικού τομέα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως σημείωσε ο κ. Ασσιώτης, οι διακρίσεις αυτές αναδεικνύουν το επίπεδο του MINTHIS και μας δίνουν θάρρος να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να προσφέρουμε μοναδικές ανέσεις και εμπειρίες αλλά και να συνεχίσουμε να εκτελούμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Το θέρετρο MINTHIS είναι τοποθετημένο στην κορυφή ενός λόφου λίγο έξω από χωριό Τσάδα της επαρχίας Πάφου και απλώνεται σε μια απέραντη έκταση 5 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων εντός περιοχής του δικτύου Natura 2000. Η απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου της περιοχής και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και εξυπηρέτησης που προσφέρει, το καθιστούν ιδανικό καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης.

Σύντομα το θέρετρο θα εισέλθει σε μια νέα συναρπαστική εποχή παροχής ποιοτικών υπηρεσιών και ανέσεων, καθώς σε μερικούς μήνες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι κατασκευαστικές εργασίες των εγκαταστάσεων του θερέτρου. Πλέον, εκτός από το εξαιρετικό γήπεδο γκολφ 18 οπών και το πολυβραβευμένο εστιατόριο που βρίσκονται σε λειτουργία, οι εγκαταστάσεις του θερέτρου θα εμπλουτιστούν με μια πολυμορφική πλατεία που θα περιλαμβάνει εστιατόρια, μπαρ, γκαλερί και επώνυμα καταστήματα, αθλητικό κέντρο με γήπεδα τένις και μίνι ποδοσφαίρου, εσωτερικούς και εξωτερικούς παιδότοπους, ιππικό κέντρο, μονοπάτια της φύσης και ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας, σηματοδοτώντας έτσι άλλη μια επιτυχία για το θέρετρο.

Περισσότερες πληροφορίες για το MINTHIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.minthisresort.com.