You are here

Θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για τον ξαφνικό χαμό φοιτητή του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών

15/09/2021 14:24

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, η πανεπιστημιακή και φοιτητική κοινότητα πενθούν τον αιφνίδιο και άδικο θάνατο του προπτυχιακού φοιτητή του, Χαλίλ Χαλίλ (Halil Halil), ο οποίος «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 32 ετών. 

Ο εκλιπών Halil Halil ήταν τριτοετής φοιτητής στο Πρόγραμμα Κοινωνιολογίας του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και στο δευτερεύον Πρόγραμμα Ιστορίας. 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Αναπληρωτής Καθηγητής Αντώνης Έλληνας έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ευγένεια του χαρακτήρα του και το ήθος του. «Ο Χαλίλ ήταν ένας άριστος φοιτητής. Διακρινόταν για την οξυδέρκεια και την εργατικότητά του και ο ξαφνικός χαμός του λυπεί ιδιαίτερα το Τμήμα και ολόκληρη την Πανεπιστημιακή Κοινότητα».

Οι Πρυτανικές Αρχές, το Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και ολόκληρη η Κοινότητα του Πανεπιστημίου Κύπρου εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και φίλους/ες του εκλιπόντος φοιτητή.

Οι σημαίες του Πανεπιστημίου Κύπρου κυματίζουν μεσίστιες, εις ένδειξη πένθους, έως και την ημέρα τέλεσης της κηδείας, στην οποία θα κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Πανεπιστημίου.

Λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν αργότερα από την οικογένεια του εκλιπόντος.