You are here

Τιμητική διάκριση στην Ιωάννα Παναγιώτου για την προσφορά της στο περιβάλλον

17/03/2023 13:53

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή, ο Δήμος Λύσης βράβευσε την κα Ιωάννα Παναγιώτου, νυν Εκτελεστική Διευθύντρια του Πανεπιστημίου Λεμεσού και πρώην Επίτροπο Περιβάλλοντος, για τη διαρκή και ανιδιοτελή προσφορά της, στο περιβάλλον και την οικολογία της Κύπρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Λύσης «Παύλος Λιασίδης» στην Λάρνακα, με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας.

Σε ομιλία της, η κα Παναγιώτου, επισήμανε πως «Σε αυτήν την εποχή των πολλαπλών κρίσεων που διανύουμε, είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα που πλήττεται περισσότερο, ως ‘ο αδύναμος κρίκος της κοινωνίας’, είναι οι γυναίκες. Πιστεύω, ότι οι γυναίκες, μπορούν  να προσφέρουν νέα δυναμική στον τόπο μας, διασφαλίζοντας και προβάλλοντας τη φυσική και πολιτισμική μας κληρονομιά αλλά και να εγγυηθούν την οικονομική ανάκαμψη μέσα από την πράσινη επιχειρηματικότητα, με μεθοδικότητα και τόλμη».

Η κα Παναγιώτου ευχαρίστησε το Δήμο Λύσης και ειδικότερα, τον Δήμαρχο Ανδρέα Καουρή, για την πρόσκληση και την τιμή που της έγινε και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να δίνει το παρόν της στους οικολογικούς αγώνες και να αγωνίζεται για μια πράσινη Κύπρο, η οποία θα σέβεται και θα προστατεύει πραγματικά το περιβάλλον και θα προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη.