You are here

Την Κυπρο-Ουγγρική Επιχειρηματική συνεργασία προωθεί το ΚΕΒΕ

04/06/2008 13:08
Σεμινάρια στη Βουδαπέστη και τη Βιέννη το Σεπτέμβριο

Το ΚΕΒΕ στα πλαίσια της προσπάθειας του για προβολή της Κύπρου ως περιφερειακό επιχειρηματικό κέντρο, προγραμματίζει για τον προσεχή Σεπτέμβριο τη διοργάνωση σεμιναρίων στην Βιέννη και τη Βουδαπέστη σε συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Ειδικότερα σε ότι αφορά την προώθηση της επιχειρηματικής συνεργασίας με την Ουγγαρία σε συνεργασία με την πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Κύπρο, το ΚΕΒΕ φιλοξένησε το Κέντρο Ανάπτυξης Επενδύσεων και Εμπορίου της Ουγγαρίας (ITD Hungary) σε ειδική συνάντηση με Κύπριους Επιχειρηματίες κατά την οποία έγινε παρουσίαση για τις ευκαιρίες επενδύσεων που προσφέρονται σήμερα στην Ουγγαρία.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Μάνθος Μαυρομμάτης σε χαιρετισμό του έκαμε αναφορά στις άριστες και φιλικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των δυο χωρών και στις ευκαιρίες που δημιουργούνται για συνεχή ανάπτυξη εμπορικών και επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ των επιχειρηματιών.

Από δική του πλευρά ο Πρέσβης της Ουγγαρίας κ. Csaba Lovro εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άριστη συνεργασία του με το ΚΕΒΕ και τις κοινές προσπάθειες που γίνονται με σκοπό τη συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ της Κύπρου και της Ουγγαρίας.

Το ΚΕΒΕ στα πλαίσια των εργασιών του για ενίσχυση των σχέσεων έχει ιδρύσει τον Επιχειρηματικό Σύνδεσμο Κυπρου-Ουγγαρίας ο οποίος λειτουργεί στη δύναμη του.