You are here

Τώρα τρέχουν με Epic 5G ταχύτητες και οι χρήστες της σειράς κινητών Samsung Galaxy S21

22/07/2021 13:52

Οι συνδρομητές της Epic μπορούν τώρα να απολαμβάνουν τις απεριόριστες δυνατότητες του Epic 5G και με τις δημοφιλείς συσκευές Samsung Galaxy S21 που έχουν πλέον πιστοποιηθεί στο δίκτυο 5G της Epic.

Οι χρήστες συσκευών της σειράς Samsung Galaxy S21, δηλαδή των μοντέλων Samsung Galaxy S21, S21+ και S21 Ultra μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο 5G της Epic, για να αρχίσουν να απολαμβάνουν άμεσα απίστευτα γρήγορες ταχύτητες που ξεπερνούν το 1Gbps!

Τα τρία μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S21 έρχονται να προστεθούν στις συσκευές που ήδη είναι πιστοποιημένες στο Epic 5G και αυτές είναι οι Xiaomi Mi 10T, Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11 Lite, Xiaomi Redmi Note 9T, Xiaomi Redmi Note 10, Poco F3, Huawei P40 Pro και Huawei P40.

Με στόχο οι συνδρομητές να μπορούν να επιλέξουν τη συσκευή που τους ταιριάζει για να απολαμβάνουν τις απίστευτες δυνατότητες που τους προσφέρει το 5G, η Epic συνεχίζει αδιάκοπα την πιστοποίηση όλο και περισσότερων 5G συσκευών. Έτσι, στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα προστεθούν, ανάμεσα σε άλλες πιστοποιημένες συσκευές, και όλες οι εκδόσεις του Apple iPhone 12 (mini, 12, 12 Pro και 12 Pro Max).

Με τις καλοκαιρινές προσφορές της Epic, όλοι μπορούν να αποκτήσουν 5G συσκευές με μοναδικές εκπτώσεις στην αρχική τιμή και χωρίς σεντ αρχικά! Διαλέξτε αυτήν που ταιριάζει στα γούστα σας και απολαύστε την ελευθερία που προσφέρει το Epic 5G στην επικοινωνία, στην εκπαίδευση, στη ψυχαγωγία!

Το δίκτυο 5G της Εpic ξεκλειδώνει χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση ένα νέο θαυμαστό και πλήρως συνδεδεμένο κόσμο όπου η επικοινωνία γίνεται απρόσκοπτα. Μοναδική προϋπόθεση είναι η χρήση 5G συσκευής που να έχει πιστοποιηθεί στο δίκτυο 5G της Εpic, το #1 δίκτυο κινητής in test στην Κύπρο.

Περισσότερα για το Epic 5G αλλά και για τις νέες συσκευές που πιστοποιούνται σε αυτό, στην ιστοσελίδα www.epic.com.cy και μέσω των καταστημάτων της Εpic και των συνεργατών της.

Epic. Great network. Great value.