You are here

Τράπεζα Κύπρου: Σχέδιο <ΦΑΝΤΑΣΙΑ> - Ένα σπίτι στη θάλασσα

03/07/2008 15:34
Το σχέδιο ΦΑΝΤΑΣΙΑ της Τράπεζας Κύπρου συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους πελάτες της κάνοντας τα όνειρά τους πραγματικότητα. Αυτή τη φορά με ένα παραθαλάσσιο σπίτι στη Κύπρο.

Μετά από το σπίτι στο Αιγαίο, του οποίου ο ιδιοκτήτης θα ανακοινωθεί μετά την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου, το επόμενο δώρο για το τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου θα είναι ένα σπίτι σε παραθαλάσσια περιοχή της Κύπρου, σε επαρχία της επιλογής του πελάτη που θα είναι ο τυχερός.

Η διαδικασία συνεχίζει να είναι η ίδια. Με πέντε κινήσεις, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου για πέντε ή περισσότερες κινήσεις τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο ( συνολικά 15 το τρίμηνο) οι χρήστες των καρτών της Τράπεζας Κύπρου λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι πληρώνοντας, μέχρι 31 Αυγούστου, με κάρτες σε ταξιδιωτικά γραφεία ή σε αεροπορικές εταιρείες, οι συμμετοχές στην κλήρωση πενταπλασιάζονται.

Κάθε ένα ευρώ είναι και μια συμμετοχή στην κλήρωση του σχεδίου δώρων <Φαντασία> της Τράπεζας Κύπρου, που πράγματι ξεπερνά κάθε όριο της Φαντασίας των πελατών που χρησιμοποιούν τις κάρτες τους, έστω και για τις μικρές καθημερινές τους ανάγκες.