You are here

TUMI: Η επιλογή των ισχυρών προσωπικοτήτων

15/12/2008 14:50
Όταν ταξιδεύεις χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από τις αποσκευές σου. Χρειάζεσαι να έχουν στυλ, αλλά σίγουρα χρειάζεσαι να «κουβαλούν» μαζί τους και ένα αξιόπιστο όνομα συνώνυμο με την υψηλή ποιότητα. Η μάρκα TUMI προσφέρει ακριβώς όλα αυτά, γι’ αυτό και οι πελάτες της δεν είναι άλλοι από υψηλά διακεκριμένα άτομα, ισχυρές προσωπικότητες που χαρακτηρίζονται από τον δυναμικό και εκλεπτυσμένο τους χαρακτήρα.

Ο καλύτερος αντιπρόσωπος των δυναμικών πελατών της μάρκας TUMI, δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Barack Obama, που όταν έχει να επιλέξει τις δικές του αποσκευές, επιλέγει μόνο TUMI.

Ο δερμάτινος χαρτοφύλακας TUMI του κ. Barack Obama μεταφέρει όλα τα σημαντικά του έγγραφα προσφέροντας αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα, στο καθημερινό πολυάσχολο πρόγραμμά του.
Ο επίσης διάσημος ηθοποιός Tom Cruise στο Hollywood, επιλέγει μόνο TUMI Alpha collection, που κάνει το δικό του MISSION, ‘Possible’. Μια σειρά με κομψά χαρακτηριστικά σχεδιασμένη για ‘alpha’ προσωπικότητες όπως είναι και ο ίδιος.

Όταν έχεις να επιλέξεις μεταξύ ποιότητας, κομψότητας και αξιοπιστίας στις αποσκευές σου, δεν επιλέγεις. Απλά τα αποκτάς όλα αυτά μαζί, σε ένα και μοναδικό όνομα: TUMI.