You are here

“ULTIMATE AWARDS”: Οι Βραβεύσεις των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων CNP CYPRIALIFE για το 2019

24/11/2020 13:57

Μέσα στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνουν οι επιπτώσεις της πανδημίας, η CNP CYPRIALIFE επίλεξε έναν ξεχωριστό τρόπο να επιβραβεύσει  τις παραγωγικές επιτυχίες των Κορυφαίων Ασφαλιστικών της Συμβούλων για το έτος 2019.

Με πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση της υγείας όλων και αντί της θεσμοθετημένης ετήσιας τελετής βραβεύσεων,  η διεύθυνση της CNP CYPRIALIFE, την Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, βρέθηκε δίπλα σε κάθε διακριθέντα συνεργάτη, στο χώρο εργασίας του, σε μία ιδιαίτερα προσωπική και ανθρώπινη στιγμή.

Ο Πρώτος  Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS κ. Τάκης Φειδία, η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE κα. Άντρη Καλλιμάχου και ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας κ. Γιώργος Γώγου, συνεχάρησαν και βράβευσαν τους συνεργάτες που διακρίθηκαν. Τους αφοσιωμένους επαγγελματίες που, σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, ανταποκρίθηκαν με επιτυχία  στις προκλήσεις της αγοράς, αποδεικνύοντας, για ακόμη μία χρονιά, ότι όλα μπορούν να επιτευχθούν με μεθοδικό σχεδιασμό και σκληρή δουλειά.

Ο θεματικός τίτλος της λιτής και ανθρώπινης δράσης βραβεύσεων, «Ultimate Awards», εκφράζει την απόλυτη κατάκτηση της κορυφής, κάτι που πέρα από ικανότητα απαιτεί και όραμα, στόχους και αντοχές!

Με την Dream Team των ασφαλιστικών της συμβούλων η CNP CYPRIALIFE, για ακόμα μία χρονιά ξεπέρασε το στόχο που είχε θέσει καταγράφοντας υψηλούς δείκτες παραγωγικότητας. Έτσι η εταιρεία κατέκτησε την πρώτη θέση της ασφαλιστικής βιομηχανίας κλάδου ζωής, σε νέα επαναλαμβανόμενα ασφάλιστρα, για έκτη συνεχόμενη χρονιά!

Οι αριθμοί και οι επιτυχίες που τους ακολουθούν δεν είναι τίποτα περισσότερο από την αποτύπωση της εμπιστοσύνης των χιλιάδων πελατών της CNP CYPRIALIFE. Είναι αυτό που μεγαλώνει την ευθύνη όλων στην εταιρεία και δυναμώνει την προσπάθεια για προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ασφαλισμένων.