You are here

Universal Life: « Ένα βήμα μπροστά» για μια καλύτερη κοινωνία

23/03/2023 13:23

Στήριξη στους νέους με ρευματοπάθειες

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νεανικών Ρευματικών Νοσημάτων, ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου (ΣυΡεΚ) διοργάνωσε στις 11 Μαρτίου συμβολική ποδηλατική εκδήλωση με τίτλο «Ποδηλατώ με τα Παιδιά» στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασσού και Ορεινής με στόχο τη διαφώτιση του κοινού γύρω από τη σημαντικότητα της έγκαιρης διάγνωσης για τις παιδικές ρευματοπάθειες. Η Universal Life, ως Διαχρονικός Χορηγός του ΣυΡεΚ τα τελευταία 20 χρόνια, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για στήριξη της εκδήλωσης, κάνοντας έτσι ακόμη ένα βήμα μπροστά για μια κοινωνία χωρίς προκαταλήψεις που να αποδέχεται τους νέους με ρευματοπάθειες, και συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην επίτευξη των στόχων του ΣυΡεΚ.

Την εκδήλωση η οποία περιλάμβανε μεταξύ άλλων συμβολική παιδική ποδηλασία στην περιοχή καθώς επίσης και παρουσίαση του παραμυθιού « Η φίλη μου η ΝΙΑ.ΡΑ» από την κα. Αθανασία Παππά, συγγραφέα και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα, χαιρέτησαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής κ. Ησαίας, εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, καθώς επίσης και η συντονίστρια της Ομάδας Γονέων και Παιδιών με Νεανικά Ρευματικά Νοσήματα κα. Θεογνωσία Αποστόλου

Η Universal Life, έχοντας την υγεία ως ακρογωνιαίο λίθο των ενεργειών της γύρω από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τη διαφώτιση και ενημέρωση του κοινού, στηρίζει διαχρονικά τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου κάνοντας πράξη τη δέσμευση της για μια καλύτερη κοινωνία που να αποδέχεται τους ανθρώπους με ρευματοπάθειες και να τους παρέχει τα εφόδια για μια καλύτερη και πιο ποιοτική διαβίωση.