You are here

Unlimited ALL Plus: Το epic πλάνο που ανατρέπει τα δεδομένα!

28/09/2021 12:04

Η υπόσχεση της Epic για υπερσύγχρονο δίκτυο σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία, αποτελεί διαχρονική προτεραιότητα για το #1 δίκτυο κινητής in test στην Κύπρο.

Υλοποιώντας για ακόμη μια φορά τη δέσμευση της, η Epic παρουσιάζει μια επική προσφορά Unlimited πλάνου κινητής τηλεφωνίας, κάνοντας την επικοινωνία καλύτερη, γρηγορότερη και οικονομικότερη με ένα πρωτοποριακό πλάνο που ανατρέπει τα δεδομένα στην αγορά. 

Με το Unlimited ALL Plus πλάνο, έχεις τώρα ένα πραγματικά unlimited πλάνο που σου προσφέρει απεριόριστη επικοινωνία αλλά και πολύ περισσότερα οφέλη.

Με το Unlimited ALL Plus έχεις απεριόριστο mobile internet με ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες μέχρι και 5G, απεριόριστα λεπτά και απεριόριστα SMS, καθώς και 100 λεπτά για διεθνείς κλήσεις.

Ταυτόχρονα, με την σύνδεση στο πλάνο έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις νέο smartphone με 100 ευρώ έκπτωση και μηνιαίες δόσεις.

Τέλος, κατά την διάρκεια του συμβολαίου σου μπορείς να επωφεληθείς από την υπηρεσία Smartphone Anytime, που παρέχει αποκλειστικά η Εpic και με την οποία ο  συνδρομητής μπορεί να αποκτήσει νέο κινητό όποτε και όσες φορές επιθυμεί, χωρίς να περιμένει τη λήξη του συμβολαίου του.

Το Unlimited ALL Plus προσφέρεται στην επική τιμή των €29,99/μήνα για μέχρι και 24 μήνες! Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για 24 μήνες σε όσους προχωρήσουν σε online σύνδεση και για 12 μήνες σε όσους την αποκτήσουν από τα καταστήματα Epic και των συνεργατών της.

Συνδέσου τώρα με το Unlimited ALL Plus πλάνο από την Epic και απογείωσε την επικοινωνία σου με ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες 5G και όλες τις δυνατότητες του #1 δικτύου κινητής in test!

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις για το Unlimited ALL Plus πλάνο και τα οφέλη του στο www.epic.com.cy.