You are here

ΒΜW CE04: Νέο ηλεκτρικό scooter από την BMW

20/05/2022 10:42
  • Ζήσε τη νέα εποχή της κινητικότητας

Το ΒΜW CE04, σηματοδοτεί τη νέα εποχή της αστικής κινητικότητας. Χωρίς εκπομπές ρύπων, με μοναδική σχεδίαση και με αυτονομία 130 χιλιομέτρων, το νέο ηλεκτρικό scooter της BMW του Ομίλου Πηλακούτα, θα γίνει το αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς σου.

Συνδέσου με την ηλεκτρική επανάσταση και ζήσε την εμπειρία της πόλης όπως ποτέ πριν. Νιώσε με το ΒΜW CE04, την αλλαγή και γίνε μέρος της αθόρυβης επανάστασης τώρα!

Το πρώτο ηλεκτρικό scooter της BMW αντιπροσωπεύει ό,τι και όλα τα μελλοντικά μοντέλα της BMW Motorrad, που προορίζονται για την πόλη: κίνηση με ηλεκτρική ενέργεια, τολμηρές ιδέες και συνεπή ποιότητα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. 

Το ΒΜW CE04 εδραιώνοντας μια νέα εποχή αστικής κινητικότητας σε δυο τροχούς, αποτελεί τον ιδανικό συνοδό σου στις καθημερινές μετακινήσεις στη πόλη. Συνώνυμο της ευελιξίας και του αυθορμητισμού, χωρίς εκπομπές ρύπων, με μια μοναδική σχεδίαση, το ΒΜW CE04 σε πάει στην δουλειά, σ’ ένα φιλικό σπίτι, στο ραντεβού σου για καφέ. Όπως κι αν είναι η ημέρα σου, το BMW CE 04 σε συνοδεύει παντού.

Ακόμα κι όταν βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση, η μπαταρία υψηλής τάσης του θα καλύψει τις ανάγκες της καθημερινής σου μετακίνησης, με την αυτονομία του ΒΜW CE04 να φτάνει στα 130 χιλιόμετρα.

Η μοντέρνα του εμφάνιση και εξοπλισμός το καθιστούν ξεχωριστό, καθώς προσφέρει  πρωτοποριακό σχεδιασμό και καινοτόμες λύσεις συνδεσιμότητας.  

Το ΒΜW CE04 φορτίζεται από την οικιακή πρίζα, από το Wallbox του σπιτιού σου, από τον δημόσιο σταθμό φόρτισης ή και από τους σταθμούς φόρτισης που βρίσκονται έξω από τους εκθεσιακούς χώρους της BMW σε όλες τις πόλεις.

Με το ΒΜW CE04 ήρθε η ώρα να γίνεις μέρος του μέλλοντος. Εξερεύνησέ το τώρα, στους εκθεσιακούς χώρους της Χαρ. Πηλακούτας Λτδ.