You are here

Volkswagen Aldiana Triathlon 2011: Αγώνας Τριάθλου από την Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου

22/03/2011 12:28
Η Κύπρος γίνεται σιγά σιγά προορισμός για επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, αλλά περισσότερο και για όλους αυτούς που επιθυμούν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με την προπόνηση, όπως και να συμμετάσχουν σε τοπικούς αγώνες ανοιχτούς προς όλους.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου αναδεικνύεται σε ένα μεγάλο διοργανωτή αγώνων στο νησί μας.

Την ερχόμενη Κυριακή 27 Μαρτίου 2011, η Ομοσπονδία διοργανώνει στο χώρο του ξενοδοχείου Αλντιάνα στον Αλαμινό Λάρνακας, το Volkswagen Aldiana Triathlon 2011, στον οποίο θα συμμετέχουν αθλητές από 14 και πλέον χώρες.

Όλο και περισσότερες εθνικές και μικρές ομάδες Τριάθλου επιλέγουν την Κύπρο σαν προπονητικό προορισμό, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, τα πανέμορφα τοπία και τις ήσυχες ανοικτές μας θάλασσες, συμμετέχοντας στους τοπικούς μας αγώνες.

Οι αθλητές θα επιλέξουν ανάμεσα στη συνήθη απόσταση (1.5km κολύμβηση, 40 km ποδηλασία, 10 km τρέξιμο) ή την απόσταση σπριντ, που είναι ακριβώς η μισή. Η διαδρομή του Volkswagen Aldiana Triathlon είναι επίπεδη και εξαιρετικά γρήγορη, ιδανική για ανοιξιάτικο ξεκίνημα τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για τους νεοεισερχόμενους στο άθλημα.

Χορηγοί του αγώνα είναι η Volkswagen, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, το ξενοδοχείο Αλντιάνα, και η Adventure Without Limits.