You are here

Βραβείο «Company Best 2020» για τη Skoda Auto από τον οργανισμό AUTO BEST 2020

25/11/2020 14:28

Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη κριτική επιτροπή δημοσιογράφων στην Ευρώπη, AUTOBEST, τίμησε την ŠKODA με το βραβείο «COMPANY BEST 2020». Η ομάδα δημοσιογράφων από 31 χώρες αναγνώρισαν την εντυπωσιακή ανάπτυξη του Τσέχικου κατασκευαστή αυτοκινήτων σε αγορές διεθνές επιπέδου και την εφαρμογή καινοτόμων concept, από το σχέδιο μέχρι την παραγωγή.

Εκτός από το έργο ψηφιοποίησης «dProduction» στο Kvasiny, η επιτροπή επαίνεσε επίσης την λύση της μάρκας στο Mladá Boleslav, όπου τα οχήματα MQB και MEB είναι κατασκευασμένα το ένα δίπλα στο άλλο στην ίδια γραμμή παραγωγής. Επιπλέον, το ŠKODA OCTAVIA, το best-seller της μάρκας, είναι ένας από τους φιναλίστ για το «Best Buy Car of Europe 2021». Η ŠKODA ανακηρύχθηκε νικητής του βραβείου «COMPANYBEST 2020». Τα 31 μέλη της ανεξάρτητης κριτικής επιτροπής AUTOBEST επέλεξαν την SKODA για την εντυπωσιακή αύξηση του μεριδίου αγοράς και τον αριθμό των νέων εγγραφών σε ολόκληρο τον κόσμο. Η επιτροπή επαίνεσε επίσης την ŠKODA για τον ελκυστικό σχεδιασμό των μοντέλων της, την προσθήκη εστιασμένων λύσεων για τη γκάμα των προϊόντων της, τα πρακτικά χαρακτηριστικά της ιδεολογίας Simply Clever για τις τεχνολογικές καινοτομίες της.

Η ŠKODA κέρδισε επίσης τις εντυπώσεις των κριτών με την έξυπνη ιδέα παραγωγής. Στο εργοστάσιο Mladá Boleslav, η αυτοκινητοβιομηχανία παράγει το ENYAQ iV, το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα ηλεκτρικού αυτοκινήτου MEB, και τα μοντέλα OCTAVIA και KAROQ που βασίζονται σε MQB το ένα δίπλα στο άλλο - στην ίδια γραμμή παραγωγής και με μέγιστη ευελιξία. Επιπλέον, ο οργανισμός AUTOBEST αναγνώρισε την επωνυμία «dProduction», και το σύστημα της στο Kvasiny που καθοδηγεί ψηφιακά το εργατικό δυναμικό του εργοστασίου μέσα από όλα τα στάδια παραγωγής, τεκμηρίωσης και ποιοτικού ελέγχους.

Εκτός από αυτήν την αναγνώριση, το νέο ŠKODA OCTAVIA θα λάβει μέρος στις σημαντικές δοκιμές του βραβείου «Best Buy Car of Europe το 2021», με τον νικητή να ανακοινώνεται στα μέσα Δεκεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως η ŠKODA κέρδισε επίσης πέρυσι το βραβείο «SMARTBEST» για την έξυπνη, ψηφιακή,  Laura λόγω της αλληλεπίδρασης μεταξύ του οδηγού και της τεχνητής νοημοσύνης.