You are here

Το βραβείο “Microsoft Country Partner of the Year 2019” κέρδισε η Dot.Cy

26/06/2019 12:10

Το βραβείο  “Microsoft Country Partner of the Year 2019”  για την Κύπρο, κέρδισε η Dot.Cy σύμφωνα με ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «η εταιρεία τιμήθηκε και ξεχώρισε σε παγκόσμιο επίπεδο ,ανάμεσα σε συνεργάτες της Microsoft για την υπεροχή και την καινοτομία της στην υλοποίηση λύσεων βασισμένων σε τεχνολογίες της Microsoft».

Σε δηλώσεις του Νίκος Παπαϊωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και συν-ιδρυτής της Dot.Cy ανέφερε ότι «Είμαστε περήφανοι που λάβαμε το βραβείο Microsoft Country Partner of the Year 2019 για τη Κύπρο. Συνεργαζόμαστε με τη Microsoft εδώ και 20 χρόνια και καταφέραμε να διατηρήσουμε το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και επαγγελματισμού. Αυτή η αναγνώριση ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες και λύσεις βασισμένες στο Dynamics 365 CRM».

Τα βραβεία παρουσιάστηκαν σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες, με τους νικητές να αναδεικνύονται ανάμεσα σε 2,900 συμμετέχοντες από 115 χώρες παγκοσμίως. Η Dot.Cy ξεχώρισε για την παροχή εξαιρετικής ποιότητας λύσεων και υπηρεσιών, καθώς και για την δέσμευση της ως εταίρος και συνεργάτης στην Κύπρο.

Τα βραβεία Microsoft Partner of the Year τιμούν συνεργάτες της Microsoft που υλοποίησαν λύσεις βασισμένες σε προϊόντα Microsoft, με αρτιότητα και επαγγελματισμό κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους.

Η Dot.Cy, Microsoft Cloud CRM Gold Partner, ιδρύθηκε το 1999. Από τότε ειδικεύεται στην παροχή εταιρικών λύσεων χρησιμοποιώντας πλατφόρμες και τεχνολογίες της Microsoft, καταλήγει η ανακοίνωση.