You are here

Βραβείο παγκόσμιας γνώσης στην Ernst & Young

16/12/2007 12:02
Η Ernst & Young αναγνωρίστηκε ως οργανισμός με την πλέον «Αξιοθαύμαστη Γνώση» (Most Admired Knowledge Enterprise - MAKE) για δέκατη συνεχή χρονιά και κατετάγη πρώτη στις παρακάτω κατηγορίες: «Ανάπτυξη Γνώσης Υπαλλήλων μέσω Ανώτατης Διοικητικής Ηγεσίας», και «Παροχή Προϊόντων και Υπηρεσιών με βάση τη Γνώση».

Η Ernst & Young μάλιστα ήταν η μόνη εταιρεία παροχής πολύπλευρων επαγγελματικών υπηρεσιών «Big Four» η οποία και βραβεύτηκε. Ο John Harley, παγκόσμιος αντιπρόεδρος της Ernst & Young, υπεύθυνος παγκόσμιων λογαριασμών, και επιχειρηματικής ανάπτυξης, δήλωσε: «Μου προκαλεί ιδιαίτερη ευχαρίστηση το γεγονός ότι η εταιρεία μας αναγνωρίστηκε σε παγκόσμιο επίπεδο ως μία από τις πλέον επικεντρωμένες στη γνώση.

Το βραβείο αυτό καταδεικνύει ότι η επικέντρωσή μας στη μελλοντική κατάσταση της γνώσης στην Ernst & Young αποδίδει καρπούς, και επίσης ότι βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις καλύτερες εταιρίες της κατηγορίας σε ό,τι αφορά στην παγκόσμια γνώση.

Η Γνώση αποτελούσε ανέκαθεν παράγοντα κεφαλαιώδους σπουδαιότητας για την επιχειρηματική μας δραστηριότητα και η σημασία της έχει περαιτέρω ενισχυθεί, καθώς ισχυροποιούμε την επικέντρωσή μας στους πελάτες μας και τους κύριους τομείς στους οποίους δραστηριοποιούνται.

Χάρη στην επικέντρωσή τους στην ποιότητα, το βάθος και την παγκόσμια εμβέλεια των πηγών γνώσης μας, οι άνθρωποι της εταιρίας μας είναι σε θέση να παράσχουν σημαντικές κατευθύνσεις και απόψεις σχετικά με ζητήματα ζωτικής σημασίας στους πελάτες μας», κατέληξε ο John Harley.

Με αφετηρία το 1998, η ετήσια έρευνα MAKE, αποτελεί σήμερα το κύριο σημείο αναφοράς για τις καλύτερες παγκόσμιες εταιρίες με βάση τη γνώση. Κάθε χρόνο, η συγκεκριμένη έρευνα προσδιορίζει τις εταιρείες εκείνες, οι οποίες διακρίνονται στον τομέα της οικονομίας της γνώσης.

Η Ernst & Young είναι μία από τις λίγες εταιρείες στις οποίες απονέμεται σταθερά βραβείο κάθε χρόνο από το 1998, και το 2000, η Ernst & Young εισήλθε στο Πάνθεον (Hall of Fame) των βραβευθέντων του MAKE.