You are here

Βράβευση κ. Μάριου Α. Κλείτου με μία από τις υψηλότερες εθνικές διακρίσεις της Ρουμανίας

14/01/2022 14:32

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι  Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Tilly South East Europe κ. Μάριος Α. Κλείτου έχει βραβευτεί με μία από τις υψηλότερες εθνικές διακρίσεις της Ρουμανίας, το National Order for Faithful Service of the Rank of Knight.

Στις 6 Ιανουαρίου 2022, ο Πρόεδρος της Ρουμανίας, κ. Klaus Iohannis τίμησε τον κ. Μάριο Α. Κλείτου ως ένδειξη εκτίμησης για την ιδιαίτερη συμβολή του στην ανάπτυξη των οικονομικών, πολιτικών και πολιτιστικών σχέσεων Ρουμανίας - Κύπρου και για τη συμμετοχή του σε διάφορα κοινωνικά προγράμματα για τη διατήρηση της ρουμανικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ο Μάριος Α. Κλείτου είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Tilly South East Europe, η οποία δραστηριοποιείται στη Ρουμανία από το 2001 προσφέροντας λογιστικές, φορολογικές, ελεγκτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Είναι επίσης μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ρουμανίας (CAFR) και μέλος του Σώματος Εμπειρογνωμόνων Λογιστών και Ορκωτών Λογιστών στη Ρουμανία (CECCAR) και ιδρυτικό μέλος του Διμερούς Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ρουμανίας - Κύπρου από το 2003.

Ο κ. Κλείτου είναι ο Επίτιμος Πρόξενος της Ρουμανίας στην Κύπρο από τον Ιανουάριο του 2014 και από τον Μάρτιο του 2019 είναι Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ρουμανίας.