You are here

Βράβευση του Τμήματος Φορολογικών Υπηρεσιών των PricewaterhouseCoopers Κύπρου από τους αναγνώστες του Περιοδικού Εuropean CEO

06/08/2008 15:37
Οι PwC Κύπρου βραβεύονται για δεύτερη φορά φέτος για τις φορολογικές τους υπηρεσίες. Αυτή τη φορά μέσω μίας έρευνας που έγινε από το γνωστό περιοδικό European CEO ανάμεσα σε Ανώτερους Εκτελεστικούς Συμβούλους εταιρειών, αναγνωστών του περιοδικού, οι οποίοι ψήφισαν το Τμήμα Φορολογικών Υπηρεσιών των PwC Κύπρου ως “Cyprus’ Best Tax Team of the Year 2008”. H εξαιρετική εργασία που γίνεται και οι κορυφαίες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που προσφέρονται στους πελάτες μας από το τμήμα φορολογικών υπηρεσιών του οργανισμού μας στην Κύπρο, έχει πια επίσημη διεθνή αναγνώριση.

Η ραγδαία πρόοδος του φορολογικού τμήματος των PwC κατά τη διάρκεια του έτους συνεχίζει τους εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης των τελευταίων ετών. Η άνοδος των εισοδημάτων κατά το 2008 ήταν 33 τοις εκατόν (σε σύγκριση με 25 τοις εκατόν το 2007) και κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών τα μέλη του τμήματος των φορολογικών υπηρεσιών έχουν τριπλασιαστεί φέροντας το να κατέχει την ηγετική θέση στην Κύπρο με 12 συνεταίρους και περισσότερους από 100 εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Με πρόσβαση στη γνώση και τις εμπειρίες των 22.500 επαγγελματιών σε φορολογικά θέματα στο διεθνές δίκτυο των PwC σε 150 χώρες, προσθέτουμε αξία στις επιχειρηματικές δραστηριότητες των πελατών μας και ενισχύουμε την φήμη του οργανισμού μας στην Κύπρο και τη διεθνή αγορά. Οι φορολογικές υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα ο οργανισμός μας είναι πραγματικά διεθνείς. Η αντιμετώπιση νέων προκλήσεων και η αναζήτηση νέων αγορών δεν σταματά ποτέ!

Το φορολογικό τμήμα του οργανισμού μας αποδεικνύει ότι στους PwC, η ανάπτυξη των ανθρώπων μας είναι μία κορυφαία επιχειρησιακή προτεραιότητα. Η φιλοδοξία μας είναι να προσλαμβάνουμε και να διατηρούμε ταλαντούχους ανθρώπους και να τους βοηθούμε να εξελίσσονται σε μελλοντικούς ηγέτες.

Το κλειδί της επιτυχίας ευρίσκεται στον επαγγελματισμό, υπευθυνότητα, ακεραιότητα και τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού που στελεχώνει το Τμήμα.