You are here

VTTV: Κοινωνικά υπεύθυνη στηρίζει τους συνανθρώπους μας

06/08/2020 08:24
  • Δίπλα στην τοπική κοινωνία, στις ευπαθείς ομάδες και στους νέους μας

Η VTTV βρίσκεται συνεχώς δίπλα στις τοπικές κοινωνίες της περιοχής Βασιλικού, ενώ εμπλουτίζει διαρκώς τις πρωτοβουλίες της για κοινωνική προσφορά.

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η VTTV κατά τη διάρκεια του κατ’ οίκον περιορισμού προσέφερε οικονομική στήριξη στις τοπικές κοινωνίες της περιοχής Βασιλικού. Συγκεκριμένα, διένειμε πακέτα τροφίμων που εξασφάλισε σε συνεργασία με αλυσίδα υπεραγορών, σε άπορες οικογένειες, ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες.

Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας, που έγινε σε συνεργασία με τοπικούς φορείς της περιοχής, ήταν να εξασφαλίσουν οι άνθρωποι αυτοί, τα ελάχιστα προς το ζην και να αντιμετωπίσουν τις απρόβλεπτες δυσκολίες, που επέφερε η πανδημία.

Ακόμα, η VTTV στηρίζοντας τους νέους μας προσφέρει κάθε χρόνο ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε φοιτητές ανώτατης εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα φέτος απασχολεί μέσω πρακτικής άσκησης 3 φοιτητές του ΤΕΠΑΚ, έναν φοιτητή μέσω του προγράμματος Erasmus και έναν φοιτητή του πανεπιστημίου Λευκωσίας (UNIC). Επιπρόσθετα ενισχύει το στόχο της βιώσιμης ανάπτυξης για ποιοτική εκπαίδευση με τη χορηγία της στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβασού για αγορά φωτοτυπικής μηχανής.

Ταυτόχρονα, μέσω του σχεδίου απασχόλησης, προσφέρει εργοδότηση σε άτομα με αναπηρίες. Με την πρωτοβουλία της αυτή στηρίζει τις δράσεις του Τμήματος Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με αναπηρίες και συμβάλλει έμπρακτα στη συλλογική προσπάθεια για ίσες ευκαιρίες στην εργασία.

Σχολιάζοντας την έντονη κοινωνική δράση της VTTV, ο Διευθύνων Σύμβουλος της κ. Γιώργος Παπαναστασίου ανάφερε ότι «για την εταιρεία μας η επιχειρηματικότητα πρέπει να συνάδει με την κοινωνική προσφορά και αυτό ακριβώς κάνουμε στην πράξη».

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε ευαισθησίες για την τοπική κοινωνία, τις ευάλωτες ομάδες και τους νέους μας και θεωρούμε υποχρέωση μας να τις στηρίζουμε, κάτι που θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον».

Η VTTV, κατέληξε, θα συνεχίσει τις κοινωνικές πρωτοβουλίες της, εμπλουτίζοντας την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της.