You are here

Ξεκίνησε η διαδραστική πλατφόρμα e-learning του Youth Empowered

21/06/2018 13:04

To Digital Hub του Προγράμματος της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola είναι εδώ!

  • Προσφέρει την ευκαιρία στους νέους να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση σε πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο και σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης
  • Απονέμεται πιστοποιητικό παρακολούθησης για κάθε e-learning

Μία νέα, καινοτόμα, διαδραστική πλατφόρμα e-learning έρχεται να ενισχύσει τη νέα γενιά της Κύπρου. Η πλατφόρμα προσφέρει την ευκαιρία στους νέους να αποκτήσουν πρόσβαση σε πρωτότυπα εργαλεία, πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο και σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να διεκδικήσουν με επιτυχία μία θέση στην αγορά εργασίας.

Το Digital Hub παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο του πρωτοποριακού προγράμματος “Youth Empowered” της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola, το οποίο διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη Λεμεσό, μεταξύ 5-7 Ιουνίου.

Η ψηφιακή πλατφόρμα είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους νέους, ανεξαρτήτως πτυχίων και εμπειρίας. Συμμετέχοντας στο www.youthempoweredhub.com.cy οι νέοι μπορούν να αποκτήσουν, με τη μορφή e-learning, προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες, λαμβάνοντας καθοδήγηση από στελέχη της αγοράς, που συμμετέχουν εθελοντικά σε ρόλο μέντορα.

Η πλατφόρμα καλύπτει 10 βασικές θεματικές ενότητες, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:

  • πρακτικά tips για σωστή προετοιμασία και παρουσίαση πριν από μία συνέντευξη
  • τρόπους ανάδειξης των δυνατών σημείων και αποτελεσματικής παρουσίασης 
  • tips δημιουργίας και καλλιέργειας επαγγελματικού δικτύου
  • οδηγίες για αποτελεσματική επικοινωνία
  • δημιουργία επιχειρηματικού πλάνου και project management
  • βασικές γνώσεις οικονομικών
  • χρήσιμες τεχνικές διαπραγματεύσεων και πωλήσεων
  • συμβουλές για σωστή διαχείριση χρόνου

Παράλληλα, μέσα από το Digital Hub, οι νέοι έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν και να έρθουν σε επαφή με τα έμπειρα στελέχη των επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, στην ενότητα «Μέντορες», στελέχη της Α/φοι Λανίτη, αλληλεπιδρούν με τους νέους, μοιράζονται την εμπειρία και τη γνώση τους σε ειδικά διαμορφωμένα virtual classrooms, απαντούν σε ερωτήματα και δίνουν πρακτικές πληροφορίες για τον τομέα εξειδίκευσης τους. 

Επιπρόσθετα, οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε ένα σύγχρονο, gamified τεστ αυτοαξιολόγησης, ανακαλύπτοντας τα προτερήματά και εντοπίζοντας τις αδυναμίες τους. Πρόκειται για ένα έγκυρο και αξιόπιστο ψυχομετρικό εργαλείο προηγμένης τεχνολογίας, το οποίο, με τη μορφή ηλεκτρονικού παιχνιδιού, αξιολογεί τις δεξιότητες του κάθε παίκτη, βάσει των επιλογών του.

To Πρόγραμμα «Youth Empowered», αποτελεί μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία της εταιρείας Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola, η οποία στοχεύει μέχρι το 2020, να δώσει σε 3.000 νέους, τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να πετύχουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους.

Σχετικά με το Σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο

Α/φοί Λανίτη

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 75 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοί Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade, τον έτοιμο προς πόση καφέ illy-cafe, και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα σνακ TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ.

Μάθετε περισσότερα στο website www.coca-colahellenic.com.cy/ και στο Facebook στο www.facebook.com/LanitisBros/

The Coca-Cola Company

Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η The Coca-Cola Company εμπορεύεται 20 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 18 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.