You are here

Υπεραγορές Αλφαμέγα: Περισσότερες παραδόσεις σε λιγότερο χρόνο

04/07/2022 11:55

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται εδώ και λίγο διάστημα το δεύτερο κέντρο διανομής των Υπεραγορών Αλφαμέγα. Πρόκειται για τη δεύτερη φάση του e-commerce της Εταιρείας, έργο το οποίο θα συμβάλει σημαντικά στην καλύτερη κάλυψη της μεγάλης ζήτησης που καταγράφεται παγκύπρια για παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της αλυσίδας.

Το νέο κέντρο διανομής της Εταιρείας, το οποίο βρίσκεται στη Λεμεσό, θα καλύψει σε ακόμα μεγαλύτερη έκταση και συχνότητα τη διανομή στις πόλεις της Πάφου και της Λεμεσού. Ήδη παραλιακές περιοχές στην επαρχία Πάφου, όπως η Πόλη Χρυσοχούς, η Αργάκα, το Λατσί, το Νέο Χωριό, ο Κάθικας, η Ακουρσός, η Κοίλη, το Μέσα Χωριό και Γιόλου εξυπηρετούνται από το β’ κέντρο διανομής, ενώ έπεται ευρύτερη κάλυψη τόσο στην Ελεύθερη Αμμόχωστο όσο και στη Λάρνακα, μέσω του πρώτου κέντρου διανομής της Εταιρείας.

Παράλληλα, η λειτουργία του δεύτερου κέντρου διανομής σε συνδυασμό με τον διπλασιασμό του στόλου αυτοκινήτων της Εταιρείας, κατέστησαν δυνατή την αύξηση των παραδόσεων ανά ημέρα σε μικρότερες αποστάσεις. Ήδη, τα παράθυρα παράδοσης του ηλεκτρονικού καταστήματος των Υπεραγορών Αλφαμέγα λειτουργούν ανά ώρα παγκύπρια, καθιστώντας δυνατή την παράδοση εντός της ώρας που θα επιλέξει ο καταναλωτής.

Σε δηλώσεις του ο Chief Information Officer των Υπεραγορών Αλφαµέγα, Ανδρέας Δηµητρίου σημείωσε ότι «Ο αυξημένος αριθμός ηλεκτρονικών παραγγελιών που δεχόταν από την αρχή της λειτουργίας του το ηλεκτρονικό κατάστημα των Υπεραγορών Αλφαμέγα, επέσπευσε τα σχέδιά μας για υλοποίηση της β’ φάσης του e-commerce, με στόχο τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Το δεύτερο κέντρο διανομής συμβάλλει σημαντικά στην κάλυψη της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει και ενισχύει την υπηρεσία παράδοσης των Υπεραγορών, έτσι ώστε οι πελάτες μας να λαμβάνουν πιο γρήγορα τα ψώνια τους. Με τη χρήση εξειδικευμένης τεχνολογίας, πετύχαμε την αύξηση του αριθμού των παραγγελιών και τη μείωση του χρόνου παράδοσης. Αμετάθετος στόχος μας, παραμένει η συνεχής αναβάθμιση της εμπειρίας ψωνίσματος, την οποία απολαμβάνουν οι καταναλωτές μέσω των Υπεραγορών Αλφαμέγα. Εξού και εργαζόμαστε αδιάληπτα προς αυτή την κατεύθυνση».

Υπενθυμίζεται ότι οι καταναλωτές που ψωνίζουν διαδικτυακά, θα μπορούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού να επωφελούνται της προσφοράς για δωρεάν delivery για αγορές άνω των €100 καθώς και μειωμένου κόστους delivery (από €4.95 σε €2.95) για καλάθια μικρότερα των €100.