You are here

Ζήσε τη φάση με τα Lay’s

28/05/2008 14:10
Το Euro 2008 έχει τώρα τις δικές του γεύσεις. H μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου αρχίζει και φυσικά… γιορτή χωρίς Lay’s δε γίνεται. Για να υποδεχθούν το γεγονός, τα Lay’s σας φέρνουν 4 υπέροχες γεύσεις εμπνευσμένες από τις χώρες που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Ελληνική Ρίγανη. Ως γνήσιοι καλοφαγάδες, οι Έλληνες, βάζουν σε κάθε φαγητό την αγαπημένη τους ρίγανη για να νοστιμίσει, όπως έκαναν τώρα και τα Lay’s.

Ιταλική Παρμεζάνα. Τα Lay’s φέρνουν μια αυθεντική γεύση Ιταλίας στο τραπέζι της παρέας. Το αγαπημένο τυρί των Ιταλών, η διάσημη Παρμεζάνα, δένει αρμονικά με τα πατατάκια Lay’s για μια ιταλική απόλαυση.

Ισπανικό Ζαμπόν. Η αγαπημένη γεύση των Ισπανών είναι τόσο ξακουστή όσο και οι ισπανικές ταυρομαχίες. Αυτό οφείλεται φυσικά στην εξαιρετική του γεύση που μπορούμε να δοκιμάσουμε μόνο στα Lay’s.

Ρωσική Κρέμα & Βότανα. Αυτά τα δύο συστατικά συνδυάζονται τέλεια για μια έντονη γεύση, για την οποία είναι γνωστές οι ρώσικες συνταγές. Τώρα η γεύση της Ρωσίας στα Lay’s.

Σίγουρα οι 4 νέες γεύσεις των Lay’s θα γίνουν πρώτο φαβορί για μια θέση στην καρδιά κάθε φιλάθλου! Ζήσε την φάση με Lay’s!