You are here

Ζητούν έρευνα για Al Jazeera

15/10/2020 13:12

Τα τελευταία γεγονότα διαφθοράς αποτελούν ντροπή και ύστατη προσβολή σε επίπεδο κράτους.

Ως Cyprus Integrity Forum, δεν θα προσπαθήσουμε να επανατονίσουμε τα κακώς έχοντα της διαφθοράς και τις σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις που έχει στην κοινωνία, τις επιχειρήσεις και την πολιτεία.

Οποιαδήποτε προσπάθεια να δώσουμε περαιτέρω τέτοια πομπώδες μηνύματα και ευσεβών πόθων, θα αποτελούσε προσβολή προς το κάθε μέλος της κοινωνίας μας!

Οι πολίτες αυτού του ταλαιπωρημένου κράτους δεν είναι ενημέρωση που θέλουν αλλά αναζητούν αποτελεσματικά μέτρα, λιγότερα λόγια και ηθικά άτομα με πραγματικές αρχές να βρίσκονται στην προμετωπίδα της Κύπρου μας!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεση έρευνα και παραδειγματική τιμωρία τόσο των πρωταγωνιστών του υπερθεάματος του Al Jazeera, αλλά και όσων «έκλεισαν» τα μάτια, για την έκδοση των 26 διαβατηρίων που μετά από έρευνα ανακαλέστηκαν, είτε αυτοί είναι κυβερνητικοί, ή επιχειρηματίες, αλλά και πολιτικοί. Επιτέλους κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.   

Δυστυχώς ως κράτος αποτύχαμε παταγωδώς και θα χρειαστεί πολύς χρόνος, επαναστατική βούληση, πρακτική υιοθέτηση αρχών και ΚΑΘΟΛΙΚΗ αναδιάρθρωση αν μπορούμε να βεβαιώσουμε ένα ανεκτό μέλλον για τα παιδιά μας.  Ως Cyprus Integrity Forum θα ενδυναμώσουμε αυτή την προσπάθεια και θα είμαστε το κυριότερο στήριγμα των πολιτών, επιχειρήσεων και πολιτείας σε αυτό το εγχείρημα.

Το μέλλον της δικής μας γενιάς ως Κύπριοι πολίτες σε ένα κράτος δικαίου, ήδη χάθηκε δυστυχώς με τη δική μας ανοχή…..

Διοικητικό Συμβούλιο – Cyprus Integrity Forum