You are here

Εμπορικά ανοίγματα ΚΕΒΕ στη Βουλγαρία

14/05/2007 15:29
Πολυμελής επιχειρηματική αποστολή του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου αναχωρεί για τη Σόφια σε ένα κύκλο επαφών με τους επιχειρηματίες της χώρας.

Πέραν των επιχειρηματικών συναντήσεων που έχουν διευθετηθεί, θα οργανωθεί στο Επιμελητήριο της Βουλγαρίας σεμινάριο για τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος σαν Διεθνές Κέντρο Υπηρεσιών. Η Αποστολή του ΚΕΒΕ, που συνδιοργανώνεται με το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και τον Κύπρο - Βουλγαρικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο, είναι η πρώτη που οργανώνεται στη Βουλγαρία μετά την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΒΕ, ένα άλλο σημείο που πρέπει να τονιστεί είναι το ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον που επιχειρηματίες – μέλη του ΚΕΒΕ επιδεικνύουν για επενδύσεις στη Βουλγαρία, ιδιαίτερα στους κλάδους της κτηματαγοράς και του τουρισμού.

Η επίσκεψη του ΚΕΒΕ στη Βουλγαρία εντάσσεται σε μια εντατική προσπάθεια για προώθηση της Κύπρου σαν Κέντρο Υπηρεσιών. Παρόμοιες εξορμήσεις ετοιμάζονται για το υπόλοιπο του χρόνου στη Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Στοκχόλμη και Ταλίν.

Γ.Χ.