You are here

Εξυπηρέτηση μόνο από κερματοδέκτες στα βενζινάδικα

26/03/2020 12:55

Τη δική τους συμβολή στην προσπάθεια μη εξάπλωσης του κορωνοϊού θέλουν να έχουν οι πρατηριούχοι, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου Στέφανος Στεφάνου.

Ο κ. Στεφάνου, είπε ότι έχουν καταθέσει πρόταση σύμφωνα με την οποία η εξυπηρέτηση στα βενζινάδικα να γίνεται μόνο από κερματοδέκτες.

Μιλώντας στη μεσημβρινή ζώνη του Άλφα εξήγησε ότι επί της ουσίας θα κλείσουν όλα τα καταστήματα των πρατηρίων και οι πελάτες θα εξυπηρετούνται από 2-3 υπαλλήλους οι οποίοι θα είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι, με στολή και μάσκες, από τους κερματοδέκτες.

Διευκρίνισε ότι «το προσωπικό θα λαμβάνει όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής ώστε να μην χρειάζεται οι πελάτες να κατεβαίνουν από το όχημα τους ούτε να εισέρχονται στο κατάστημα του πρατηρίου. Θα πληρώνουν από το παράθυρο», είπε.

Ανέφερε επίσης ότι «θα υπάρχει απρόσκοπτη τροφοδοσία καυσίμων ενώ οι πρατηριούχοι θα φροντίζουν να απολυμαίνουν και να καθαρίζουν όλους τους χώρους ώστε να μειωθούν οι εστίες εξάπλωσης του ιού», είπε.

Ο κ. Στεφάνου ανέφερε επίσης ότι η επισκεψιμότητα στα βενζινάδικα έχει μειωθεί σημαντικά λόγω των περιοριστικών μέτρων μετακινήσεις και κυκλοφορίας.