You are here

Με Safe Pass η είσοδος πελατών στα ΚΕΠ ΑΗΚ

13/07/2021 19:31

Για αντιμετώπιση της περαιτέρω εξάπλωσης της πανδημίας, πέραν των νέων μέτρων που περιλαμβάνονται στο πρόσφατο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας, η ΑΗΚ Προμήθεια πληροφορεί το κοινό και τους πελάτες της, ότι επιπρόσθετα με την υποχρεωτική χρήση μάσκας και τη θερμομέτρηση των πελατών της, η είσοδος στο χώρο των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών (ΚΕΠ) της επιτρέπεται μόνο σε άτομα που θα προσκομίζουν επικαιροποιημένο Safe Pass.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η εφαρμογή του μέτρου αυτού αποφασίστηκε με γνώμονα τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του Οργανισμού που είναι μια ουσιώδης υπηρεσία που φροντίζει για την απρόσκοπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.

Υπενθυμίζεται πως τα ΚΕΠ της ΑΗΚ Προμήθειας εφαρμόζουν όλα τα πρωτόκολλα τήρησης των μέτρων προστασίας της υγείας, και ενδεχομένως να προκύπτει αυξημένος χρόνος εξυπηρέτησης.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΑΗΚ Προμήθεια προτρέπει τους πελάτες της να περιορίσουν στις απολύτως αναγκαίες τις επισκέψεις στα ΚΕΠ.  Υπενθυμίζεται ότι οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά. Επιπρόσθετα, για οτιδήποτε έχει σχέση με τους λογαριασμούς των πελατών της ΑΗΚ Προμήθειας, το τηλεφωνικό κέντρο 1818 είναι στη διάθεση του κοινού.  Κοινός στόχος, σημειώνεται, είναι η προστασία της υγείας των πελατών και των εργαζομένων.