You are here

SFS: Premium 20,7% για WKH

04/07/2008 09:57
Premium 20,7% από την τελευταία τιμή διαπραγμάτευσης προσφέρει η εταιρεία SFS για εξαγορά του συνόλου των μετοχών της White Knight. Η SFS με σημερινή ανακοίνωση που κοινοποίησε στο ΧΑΚ αναφέρεται στην οριστική της απόφαση για διατύπωση ολικής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση μέχρι και το 100% του συνολικού εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της White Knight σε μετρητά.

Η αντιπαροχή που θα προσφερθεί για κάθε μία μετοχή της WKH είναι €0,35 και όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία θα προβεί στις απαραίτητες διευθετήσεις με τραπεζικό ίδρυμα το οποίο και θα παράσχει τη σχετική βεβαίωση που προβλέπει ο νόμος ότι η εταιρεία διαθέτει τα απαραίτητα μέσα για την πληρωμή της προτεινόμενης αντιπαροχής.

Επισημαίνεται ότι η SFS και η Franston Ltd (100% θυγατρική εταιρεία της εταιρείας) κατέχουν ήδη το 77,14% και το 12,37% του εκδοθέντος μετοχικού κεφαλαίου της WKH, αντίστοιχα, το οποίο ανέρχεται συνολικά σε 89,51%.

Τα πλήρη στοιχεία και πληροφορίες για τη δημόσια πρόταση θα περιληφθούν στο Έγγραφο Δημόσιας Πρότασης, το οποίο θα ετοιμαστεί σύμφωνα με τις πρόνοιες του νόμου και τις σχετικές οδηγίες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με το περιεχόμενο του Εγγράφου Δημόσιας Πρότασης.

Η δημόσια πρόταση τελεί υπό την αίρεση να εξασφαλιστούν όλες οι αναγκαίες άδειες και εγκρίσεις από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, οι οποίες προβλέπονται από το Νόμο σε σχέση με την παρούσα Δημόσια Πρόταση.