You are here

Εισαγωγή μετοχών GAP Vassilopoulos Public Ltd στη ΝΕΑ Αγορά

05/04/2021 17:54

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοινώνει την εισαγωγή των Μετοχών της εταιρείας G.A.P. Vassilopoulos Public Ltd σύμφωνα με το Άρθρο 58(1) του Νόμου του ΧΑΚ στην Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγορά (Ν.Ε.Α.) του ΧΑΚ και την ταυτόχρονη εισαγωγή των μετοχών της στο Κεντρικό Αποθετήριο Μητρώο του ΧΑΚ σύμφωνα με τα Άρθρα 10(1) και (3) του περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Κεντρικό Αποθετήριο και Κεντρικό Μητρώο Αξιών) Νόμου.

Η εισαγωγή γίνεται με τη μέθοδο της ιδιωτικής τοποθέτησης και ο Σύμβουλος Εισαγωγής της εταιρείας, είναι η εταιρεία The Cyprus Investment and Securities Corporation Limited (CISCO).

Ο Αριθμός Εισηγμένων Αξιών ανέρχεται σε 77.500.474, η Ονομαστική Αξία/ Τιμή Εισαγωγής είναι €0,085/ €0,13, με ISIN Code CY0109440517. Ο Ελληνικός και Αγγλικός Κωδικός Διαπραγμάτευσης είναι ΒΑΣΙΛ/ GAPV αντίστοιχα.

Οι κύριες δραστηριότητες του Συγκροτήματος είναι οι τουριστικές και ξενοδοχειακές υπηρεσίες, η επιμελητεία (logistics) και οι μεταφορές, περιλαμβανομένων μεταφορών χρημάτων και οι ασφαλιστικές υπηρεσίες.
 
Η διαπραγμάτευση των πιο πάνω αξιών θα ξεκινήσει την Τρίτη, 6 Απριλίου 2021 και θα πραγματοποιείται σε Ευρώ (€). Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου θα αναλάβει την τήρηση του μητρώου των πιο πάνω τίτλων, στο Κεντρικό Αποθετήριο/ Μητρώο του ΧΑΚ.