You are here

Εξαγοράζεται το Parklane στη Λεμεσό

26/10/2020 12:16

Εξαγοράζεται από την Invel Real Estate Management το ξενοδοχείο Parklane στη Λεμεσό, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας CCC Tourist Enterprises.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία CCC Tourist Enterprises Public Company, η οποία κατέχει το 24,98% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited μαζί με την εταιρεία Emerald Coast Properties Ltd η οποία κατέχει το 75,02% των εκδομένων μετοχών της Parklane, έχουν υπογράψει Μνημόνιο Συναντίληψης με την εταιρεία Invel Real Estate Management (Cyprus), με το οποίο της παρέχουν αποκλειστικό δικαίωμα να προχωρήσει στη μελέτη δέουσας επιμέλειας «due diligence», και εάν ικανοποιηθεί να προχωρήσει στην εξαγορά του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane.

Η Parklane είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, το οποίο έχει επαναλειτουργήσει τον Μάρτιο του 2019.

Σημειώνεται ότι η ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών, η οποία υπόκειται μεταξύ άλλων στην ολοκλήρωση της μελέτης δέουσας επιμέλειας «due diligence» και τελικών δεσμευτικών συμφωνιών, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου 2021.

Σύμφωνα με το Μνημόνιο Συναντίληψης, με την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών η εταιρεία θα διαθέσει το 24,98% των εκδομένων μετοχών που κατέχει στην Parklane, έναντι του αντίτιμου των €22,50 εκ. Από την συναλλαγή υπολογίζεται να προκύψει κέρδος, το οποίο θα μπορεί να υπολογιστεί μόνο μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών. Σημειώνεται ότι το Μνημόνιο Συναντίληψης είναι μη δεσμευτικό για όλα τα συμβαλλόμενα μέρη.

Γ.Χ.