You are here

Profit warnings λογω κορωνοϊού

30/06/2020 11:04

Profit warnings λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού, εξέδωσαν εκ νέου εταιρείες εισηγμένες στο ΧΑΚ.

Η εταιρεία Logicom ανακοίνωσε ότι κατά το πρώτ εξάμηνο 2020, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, ο Κύκλος Εργασιών και το Λειτουργικό Κέρδος από τις συνήθεις/υφιστάμενες εργασίες παρουσιάζουν μείωση, λόγω της επίδρασης της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19) με επακόλουθες αρνητικές επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία. Δεν μπορεί να δοθεί ασφαλής εκτίμηση για την Κερδοφορία μετά τη Φορολογία, λόγω της μη διαθεσιμότητας της απαιτούμενης πληροφόρησης σε σχέση με τα αναμενόμενα αποτελέσματα της Demetra Holdings Plc (“Δήμητρα”), συνεπεία της μη διαθεσιμότητας της απαιτούμενης πληροφόρησης των αντίστοιχων αναμενόμενων αποτελεσμάτων της Ελληνικής Τράπεζας για συμπερίληψη τους στα αποτελέσματα της Δήμητρα.

Η Lordos Hotels ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου 2020 αναμένονται να είναι ουσιαστικά μειωμένα, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του προηγούμενου έτους λόγω κυρίως της μείωσης του κύκλου εργασιών ως αποτέλεσμα των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση για περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Η K. Kythreotis ανακοίνωσε ότι τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου 2020 αναμένονται να είναι μειωμένα, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του προηγούμενου έτους λόγω κυρίως μείωσης του κύκλου εργασιών ως αποτέλεσμα των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση για περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19, και συγκεκριμένα την αναστολή των εργασιών σε εργοτάξια από τις 26/03/2020 μέχρι τις 30/04/2020.

Γ.Χ.