You are here

Νέα αναβολή στο άνοιγμα του Metropolis Mall

23/07/2021 14:03

Η παρατεταμένη κακή επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου προκαλεί άλλη μια αναβολή στο άνοιγμα του Metropolis Mall στη Λάρνακα. Η διεύθυνση του πρώτου εμπορικού κέντρου της πόλης, αποφάσισε να μεταθέσει για το Σεπτέμβριο, το άνοιγμα του mall που ήταν προγραμματισμένο για τα τέλη Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της  StockWatch, ο λόγος της νέας αναβολής οφείλεται  στη ρευστή επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο λόγω της γρήγορης διασποράς της μετάλλαξης Δέλτα του κορωνοϊού.

Επιπρόσθετο ανασταλτικό παράγοντα, αποτέλεσε όπως υποστηρίζεται, το ότι δεν θα μπορέσουν να παραστούν στην επίσημη πρώτη του Metropolis Mall, οι δεκάδες ξένοι επενδυτές και επιχειρηματίες που ενοικίασαν κατάστημα στο πρώτο Mall της Λάρνακας.

Τι περιλαμβάνει το εμπορικό κέντρο

Το νέο εμπορικό κέντρο συνολικής έκτασης 39.000 τ.μ., θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υπεραγορά, καταστήματα ειδών ένδυσης και υπόδησης για όλους, παιδικό ρουχισμό, παιχνίδια, είδη για το  σπίτι, ηλεκτρονικά  gadgets, accessories, υπεραγορά, φούρνο, εστιατόρια  γρήγορης  εξυπηρέτησης, καφετερίες, τζελατερίες, υπηρεσίες όπως περίπτερο, τράπεζα, κομμωτήριο  και παιδότοπους, καθώς  και 1.450 χώρους στάθμευσης.

Το εμβαδόν των εμπορικών καταστημάτων και του food court αγγίζει τα 29.000 τ.μ.

Την παρουσία τους στο Metropolis Mall έχουν ήδη κλειδώσει και ετοιμάζουν τα καταστήματά τους για να υποδεχτούν το κοινό, ο Όμιλος SAYWEAR, ο Symeonides Group, ο Όμιλος Mallouppas & Papacostas, η C.A. Papaellinas, η Costas Papaellinas Organization και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Επίσης, ορισμένα καταστήματα στο εμπορικό κέντρο, θα είναι τα μεγαλύτερα του νησιού, σε τετραγωνικά μέτρα εμβαδού, όπως  το Zara και Public.

Παράλληλα, θα φιλοξενούνται εμπορικές επωνυμίες όπως  το ΚΙΚΟ ΜΙLANO, KIABI, ΧΙΜΙ VOQUE, Pow the shop που δεν υπάρχουν σε άλλα  malls.

Ο εξωτερικός χώρος θα είναι εμπλουτισμένος με πέραν των 700 νέων  δέντρων που έχουν φυτευτεί, ενώ έχουν φτιαχτεί πεζοδρόμοι και ποδηλατοδρόμοι περιμετρικά.

Το  Mall είναι μονοεπίπεδο και  έχει  6 διαφορετικές  εισόδους και  πρόσβαση από και προς το εμπορικό κέντρο, κάτι που εκτιμάται ότι συμβάλλει στην  αποφυγή συνωστισμού και  κίνησης, καθώς και εύκολης πρόσβασης  για  ανθρώπους και οικογένειες με κινητικές  δυσκολίες.

Διαθέτει  επίσης,  παιδότοπο,  στεγασμένους  χώρους  εστίασης  και  τραπεζοκαθίσματα  εσωτερικά και εξωτερικά.

Τα brands που κλείδωσαν στο Metropolis Mall

Πιο κάτω καταγράφονται ορισμένα από τα brands που θα έχουν παρουσία στο Metropolis Mall.

Υπεραγορά:

Alpha Mega Supermarket, Athienitis Nuts

Χώροι εστίασης/Food services:

Aldente, TGI Fridays, JailBird, Paul, Café Nero, Verde, Burger King, Milk & Honey, Taco Bel, Umami Sushi, Oriana, Alati Piperaki, KFC, McDonald’s, Zorbas, Starbucks, Costa Coffee

NN Da Vinci Café, NN Da Vinci Gelateria

Υπηρεσίες/Τεχνολογία

Public, Cyta, Epic, iStorm, Phonehouse, Fix 2 Go

Τράπεζα  Κύπρου

The Mall Kiosk Nespresso, IQOS

Home Décor/ Ήδη σπιτιού

Gevorest, La Maison, Zara Home

Μόδα/ένδυση/υπόδηση

Marks & Spencer, Kiabi, Mango, Stradivarius, Oysho, Zara, Pull & Bear, Bershka, Massimo Dutti, Chrysanthou Shoes, Shoe Box, United Colors of Benetton, Mothercare, Accessories, Sugarfree, Call It Spring,   

Conelle, Toi Moi, Attrativo, Tezenis, Crocodile Tsakiris Mallas, Triumph

Jack & Jones, Aldo, Ioannou Shoes, Ecco Shoes, Calliope, Intimissimi

Calzedonia, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Navy & Green,

Izar, Domenikos Boutique, Sketchers, Marasil, Kiss Boutique, Fox Kids          

Sports wear/ Αθλητικά είδη

Athlokinisi, Intersport, Prive Sports, Adidas, Famous Shoes

Kοσμήματα/Oπτικά/ Accessories/Gifts

Swarovski, Lepus, POW the Shop, Ximi Vogue, Jewels & Jems, You & Me Jewellery, OJO Sunglasses, Grand Optical, Opticana, Kyrsof

Ψυχαγωγία

Players Arians Family Entertainment

Ομορφιά/ Beauty & Health

Beauty Line, Selekt Beauty, MAC, NYX + Trends, Dust & Cream,

Kiko Milano, Perfect U, Refan, Ambiance Elements, Inglot,

Korres, Beauty Bar + Travel Stories, Holland & Barrett

Kομμωτήριο Hairspray

Της Ηρώς Ευθυμίου