You are here

Πετρολίνα: Ολοκλήρωση συμφωνίας αγοράς ακινήτων

23/11/2021 12:59

Την ολοκλήρωση συμφωνίας αγοράς ακινήτων επί του παραλιακού μετώπου του κυρίου δρόμου Λάρνακας-Δεκέλειας, ανακοίνωσε η εταιρεία Πετρολίνα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συνολικό εμβαδόν ανέρχεται σε 76,254 τετραγωνικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων, μεταξύ ExxonMobil Cyprus Limited και Petrolina Bayfront Ltd, θυγατρικής και πλήρως ανήκουσας στην Petrolina (Holdings) Public Ltd.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης ημερομηνίας 24 Ιουνίου 2021 αναφορικά με την πιο πάνω συναλλαγή, η Petrolina (Holdings) Public Ltd ανακοίνωσε ότι η μεταβίβαση και εγγραφή των πιο πάνω ακινήτων προς όφελος της Petrolina Bayfront Ltd, θυγατρικής και πλήρως ανήκουσας στην εταιρεία Petrolina (Holdings) Public Ltd, έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Υπενθυμίζεται ότι στις 24/06/2021 η Petrolina (Holdings) Public Ltd σύναψε συμφωνία με την εταιρεία ExxonMobil Cyprus Limited για την αγορά των πιο πάνω ακινήτων μέσω της Petrolina Bayfront Ltd, θυγατρικής και πλήρως ανήκουσας στην εταιρεία Petrolina (Holdings) Public Ltd και η οποία είχε συσταθεί για το σκοπό αυτό.