You are here

Στα €80 εκατ. τα έσοδα PwC Κύπρου

24/09/2021 11:23

Μείωση εσόδων ανακοίνωσε για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2021 η PwC Cyprus. Τα έσοδα του οργανισμού, για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2021, ανήλθαν στα €80 εκατ. έναντι €82,3 εκατ. πέρσι, ενώ η συνεισφορά του στα έσοδα του κράτους ήταν στα €29,7 εκατ. από €30,6 εκατ.

Τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2021 αλλά και τη στρατηγική της για το μέλλον παρουσίασε η PwC Κύπρου κατά το ετήσιο συνέδριό της, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λεμεσό.

Στο συνέδριο συμμετείχαν, με φυσική παρουσία, 160 ηγετικά στελέχη του οργανισμού και του διεθνούς δικτύου της PwC, ενώ φέτος είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω διαδικτυακής σύνδεσης και όλα τα υπόλοιπα στελέχη της PwC Κύπρου από όπου και αν βρίσκονταν. Χαιρετισμούς απηύθυναν μέσω βίντεο οι Bob Moritz, Πρόεδρος του παγκόσμιου δικτύου της PwC και Kevin Ellis, Πρόεδρος & Ανώτερος Συνέταιρος της PwC Ηνωμένου Βασιλείου και περιοχής ΕΜΕΑ.

Στο συνέδριο της PwC συμμετείχε επίσης ο Matthew Syed, συγγραφέας και διακεκριμένος ομιλητής σε θέματα επίτευξης υψηλών επιδόσεων.

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου έγινε συζήτηση με βασικό θέμα τις ριζικές αλλαγές που συντελούνται ανά το παγκόσμιο και τις τελευταίες εξελίξεις στους διάφορους τομείς δραστηριοποίησης της PwC, καθώς και στη νέα παγκόσμια στρατηγική της PwC, «The New Equation», η οποία εστιάζει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και στην επίτευξη βιώσιμων αποτελεσμάτων. Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Hani Ashkar, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Μέσης Ανατολής, ο Μάριος Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Ελλάδας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου Ευγένιος Ευγενίου.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Ευγενίου, ο οποίος φέτος ολοκληρώνει τη δεκαετή θητεία του στα ηνία της PwC Κύπρου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα θετικά αποτελέσματα που κατέγραψε ο οργανισμός, τονίζοντας πως αυτά είναι το αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και της στρατηγικής του οργανισμού να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του, να επενδύει στους ανθρώπους του, αλλά και στον ψηφιακό μετασχηματισμό των εργασιών του. «Μέσα από τις δράσεις αλλά και την εμπειρία των ανθρώπων μας, στηρίζουμε τους πελάτες μας, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία ευρύτερα ώστε να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός ευοίωνου μέλλοντος για όλους», τόνισε.

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξη των υπηρεσιών που προσφέρει η PwC, ανακοίνωσε το διορισμό των Ανδρέα Ανδρονίκου και Μάρθας Λάμπρου στη θέση των Συνεταίρων στο τμήμα Φορολογικών Υπηρεσιών από την 1η Ιανουαρίου 2021 και του Γιώργου Ιωάννου στη θέση του Συνεταίρου στο τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών, με ισχύ από την 1η Ιουλίου του 2021.

Επιπρόσθετα, 163 νέα στελέχη συμπεριλαμβανομένων των 119 αποφοίτων πανεπιστημίου εντάχθηκαν στο ανθρώπινο δυναμικό του οργανισμού κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2021.