You are here

Αποχώρησε από τη Δήμητρα ο Νίκος Μιχαηλάς

28/07/2020 10:18

Aποχωρεί μετά από 15 χρόνια υπηρεσίας από την Demetra Holdings Ltd ο δρ Νίκος Μιχαηλάς, διοικητικός σύμβουλος, γραμματέας και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας που στάλθηκε στο χρηματιστήριο αξιών.

Ο κ. Μιχαηλάς που ρωτήθηκε σχετικά από τη StockWatch δεν θέλησε να σχολιάσει την απόφαση του. Περιορίστηκε απλά να πει ότι ένας ευδόκιμος κύκλος εργασίας ολοκληρώθηκε και ότι ο ίδιος θα παραμένει ως εκτελεστικός για άλλους δύο με τρείς μήνες μέχρι να διοριστεί αντικαταστάτης του.

Ο κ. Μιχαηλάς ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της Δήμητρας το 2005 μετά τα γνωστά προβλήματα που αντιμετώπισε η εταιρεία ειδικότερα εξαιτίας της χρηματιστηριακής κρίσης του 2000.

Έκτοτε η Δήμητρα, διεύρυνε το χαρτοφυλάκιο των επενδύσεων της με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ελληνικής Τράπεζας της οποίας σήμερα είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μιχαηλάς ενημέρωσε την Demetra Holdings Ltd και για την πρόθεση του να αποσύρει την υποψηφιότητα του για εκλογή ως διοικητικός σύμβουλος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί σήμερα τις 28 Ιουλίου.

Η Demetra Holdings Ltd ανακοινώνει πως κατόπιν της παραίτησης του κ. Μιχαηλά, διορίστηκε ως γραμματέας της εταιρείας η Adaminco Secretarial Ltd.

Λ. Χρ.