You are here

Αποχωρεί από τη CTC ο Μάριος Λουκαΐδης

27/03/2019 14:31

O Μάριος Λουκαΐδης, ο μάνατζερ που συνέδεσε το όνομα του με το εγχώριο λιανικό εμπόριο, αποχωρεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της CTC.

Ο κ. Λουκαΐδης, που ανάλωσε πέραν των 30 χρόνων στον όμιλο Σιακόλα υπηρετώντας σε διάφορες διευθυντικές θέσεις, φεύγει οριστικά από τον όμιλο την ερχόμενη Παρασκευή.

Η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στον όμιλο Σιακόλα ήταν πολυσχιδής.

Μετά από 12 χρόνια στον τομέα της πληροφορικής, το 1994 ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή της CTC-Argosy και το 2000 προήχθη στη θέση του γενικού διευθυντή της CTC.

Το 2003 ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της CTC.

Παράλληλα με τα διευθυντικά του καθήκοντα υπηρέτησε ως μέλος διοικητικών συμβουλίων αρκετών εταιρειών που συνδέονται με τον όμιλο Σιακόλα.

Θήτευσε ως πρόεδρος του ΔΣ της CTC-ARI (εμπορικά καταστήματα αεροδρομίων) και της Cyprus Airport F&B (εστιατόρια στα αεροδρόμια).

Ήταν μέλος του ΔΣ της ΗΟΒ και Scandia και πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου έρευνας τηλεθέασης, πρόεδρος του φορέα ελέγχου αυτορρύθμισης και ταμίας του ECR Cyprus.

Διετέλεσε επίσης για τέσσερα χρόνια πρόεδρος του συνδέσμου διαφημιζομένων Κύπρου.

Για μία 20ετία διετέλεσε και μέλος του ομίλου Toastmasters.

Ο κ. Λουκαΐδης επιβεβαίωσε στη StockWatch την απόφαση του να αποχωρήσει από τον όμιλο Σιακόλα σημειώνοντας ότι εντός της ημέρας θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από την εταιρεία.

 «Κρατώ τις τεράστιες εμπειρίες που αποκόμισα μέσα από την μακρόχρονη πορεία μου στον όμιλο και τις άριστες σχέσεις που είχα με τους συναδέλφους μου στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα χρόνια», σημείωσε .

Λ. Χρ.