You are here

Και στη Λάρνακα η Easyjet

29/12/2008 08:25
Πτήσεις προς τη Λάρνακα ξεκινά από το τέλος Μαρτίου η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Easyjet, δίδοντας την ευκαιρία σε επίδοξους ταξιδιώτες να εκμεταλλευτούν την ευνοϊκή ισοτιμία του ευρώ με την στερλίνα, που πλησιάζει το ένα προς ένα.

Οι συγκεκριμένες πτήσεις εντάχθηκαν πρόσφατα στα νέα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρείας για το 2009 και θα διεξάγονται από το πολύ φορτισμένο αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο. Στους νέους προορισμούς της Easyjet περιλαμβάνονται το Ντουπρόβνικ (Κροατία), η Νάπολι και η Σαντορίνη.

Οι τιμές της Easyjet, που άρχισε να τυγχάνει προτίμησης και από αρκετούς Κύπριους, ξεκινούν από €40 περίπου, για μονή διαδρομή.

Το νέο δρομολόγιο της Easyjet αναμένεται να ενισχύσει τις πιέσεις που ήδη αντιμετωπίζουν εθνικοί μεταφορείς να μειώσουν τις τιμές τους. Οι τιμές των Κυπριακών Αερογραμμών για την ίδια περίοδο είναι γύρω στα €130 περίπου για μονή διαδρομή και των Βρετανικών Αερογραμμών γύρω στα €160.

Σε αντίθεση με την Easyjet, οι ΚΑ και οι BA προσφέρουν δωρεάν γεύμα και είναι περισσότερο ανεκτικές σε πρόσθετο βάρος, το οποίο χρεώνουν σε πολύ χαμηλότερες τιμές.