You are here

Καμπάνες €112 χιλ σε LGS- Swissport

06/08/2008 23:31
Διοικητικό πρόστιμο ύψους €59 χιλ. επέβαλε στην LGS και €53 χιλ. στη Swissport, το Υπουργείο Συγκοινωνιών σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega. Τα πρόστιμα αφορούν παραλείψεις που παρατηρήθηκαν στην διαχείριση των υπηρεσιών εδάφους των δύο αεροδρομίων, που αναλήφθηκαν από τις εταιρείες το Μάιο.

Τις δύο εταιρείες είχε προειδοποιήσει το Υπουργείο Συγκοινωνιών με διοικητικά μέτρα μέχρι και αφαίρεση της άδειας τους, εάν δεν συμμορφώνονταν και δεν ελάμβαναν διορθωτικά μέτρα ώστε να εξαλειφθούν τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στις προσφερόμενες από τις δύο εταιρείες υπηρεσίες εδάφους.

Η εταιρεία LGS με ανακοίνωση της τονίζει ότι δεν αποδέχεται τις κατηγορίες υποδεικνύοντας ότι η εταιρεία έχει τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε. Αναφέρει επίσης ότι δεν διέπραξε οποιεσδήποτε παραβιάσεις που να δικαιολογούν το πρόστιμο.

Η LGS αναφέρει επίσης ότι επιφυλάσσεται να προσβάλει τη σχετική απόφαση με τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες ενώ ξεκαθαρίζει ότι θεωρεί ανέφικτη την παροχή καλύτερων υπηρεσιών λόγω του ότι τα δύο αεροδρόμια διαθέτουν παλαιωμένες εγκαταστάσεις και κτίρια.

ηε