You are here

Διορισμός μέλους στο ΔΣ ΡΙΚ

17/06/2011 15:46
Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρία το διορισμό του Γιώργου Άρη Γεωργίου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, στην κενωθείσα θέση που κατείχε προηγουμένως ο νυν βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου.

Όπως ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, μετά το πέρας της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, η κενωθείσα θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ προέκυψε από την παραίτηση του Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος εξελέγη στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές στη βουλή των Αντιπροσώπων και ως εκ τούτου έχει παύσει να είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ.

Πρόσθεσε ότι το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1965 και από το 1971 ζει στη Λευκωσία. Σπούδασε αρχαιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε τον τίτλο του διδάκτορα Αρχαιολογίας από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Ο κ. Στεφάνου ανέφερε τέλος ότι ο Γιώργος Άρη Γεωργίου εργάζεται στο Τμήμα Αρχαιοτήτων, στη θέση του Αρχαιολογικού Λειτουργού Α’, όπου χειρίζεται θέματα μουσείων και αρχαίων μνημείων.