You are here

ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ ενώνουν δυνάμεις

29/05/2023 06:27

Σε προχωρημένο στάδιο είναι οι διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο συνδέσμων της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ, με στόχο να ενώσουν τις δυνάμεις τους, στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον που συνεχώς εντείνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της StockWatch, στόχος της ηγεσίας των δύο συνδέσμων είναι η ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων και η κατάρτιση του νέου καταστατικού πριν από το εκλογικό συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ στις 27 Ιουνίου 2023.

Όσον αφορά την προεδρία του ΠΑΣΥΞΕ, αφού ο νυν πρόεδρος Χάρης Λοϊζίδης, είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες ότι προτίθεται να παραδώσει στον επόμενο τα ηνία του συνδέσμου, τα δύο επικρατέστερα ονόματα που προτείνονται για την ώρα είναι του τέως υπουργού Μεταφορών Γιάννη Καρούσου και του τέως πρόεδρου του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, Θάνου Μιχαηλίδη.

Οι δυο τους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προτίθενται να τα βρουν μεταξύ τους ώστε να αποφύγουν την εκλογική διαδικασία, χωρίς να αποκλείεται όμως το ενδεχόμενο να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και άλλα μέλη του συνδέσμου ζητώντας όπως ο νέος πρόεδρος αναδειχθεί μέσα από την εκλογική διαδικασία.

Της Ηρώς Ευθυμίου