You are here

AD: Αγορά κτήματος €6 εκ. από FWW (1)

30/03/2010 11:11
Την αγορά κτήματος στο Στρόβολο έναντι €6 εκ. από τη Woolworth ανακοίνωσε η AD Shopping Galleries. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η AD Shopping Galleries διαμέσου της θυγατρικής της εταιρείας GN Gallery Famagusta έχει συνάψει συμφωνία με τη Woolworth για την αγορά κτήματος καθαρού εμβαδού 4000 τ.μ. που αποτελεί μέρος του χωραφιού με αριθμό εγγραφής 10/144 στην τοποθεσία Κοκκινοκαύκαλα στο Δήμο Στροβόλου. Το καθαρό εμβαδόν προκύπτει μετά την αφαίρεση από το ακάθαρτο εμβαδόν των 4819τ.μ., 17% για χώρους πρασίνου και κοινοτικού εξοπλισμού.

Το τίμημα αγοράς του κτήματος είναι €6 εκ. και έχει ήδη καταβληθεί προκαταβολή €1,500,000.

Όπως δήλωσε στη StockWatch ο Διευθύνων Σύμβουλος της AD Shopping, Ιάκωβος Κωνσταντινίδης, το κτήμα εφάπτεται του εμπορικού κέντρου Madisons με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. «Η συμφωνία με τη Woolworth είναι για αγορά μέρους του κτήματος που αγόρασε πρόσφατα από κυπρία, κάτοικο Λονδίνου. Θεωρούμε ότι λόγω της τοποθεσίας του (μεταξύ των mall Cyprus και Madisons) δημιουργεί τεράστιες δυνατότητες μελλοντικής ανάπτυξης», τόνισε.

Αναφερόμενος στους σχεδιασμούς της εταιρείας, ανέφερε ότι στο παρόν στάδιο θα μπορούσε να βελτιωθεί ο χώρος στάθμευσης και σε μεταγενέστερο στάδιο να επεκταθούν οι δραστηριότητες του Madisons. Ο κ. Κωνσταντινίδης, ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη ή συζήτηση για συγχώνευση των δραστηριοτήτων του Madisons με το Mall of Cyprus.

Γ.Χ.