You are here

Αίτηση για διάλυση Claridge

14/05/2015 08:48
Αίτηση για διάλυση της εταιρείας Claridge υπέβαλε αριθμός μετόχων της εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έχει επιδοθεί στην εταιρεία αίτηση με βάση την οποία οι κ.κ. Παναγιώτης Πισσαρίδης, Αλέξανδρος Πισσαρίδης, Τάκης Χαραλάμπους, Χάρης Χαραλάμπους, Αιμίλιος Μακρίδης, Ελένη Κίρζη, Γιαννάκης Κουρίδης, Χριστάκης Κουρίδης και Κωνσταντίνος Διανέλλου ζητούν τη διάλυση της εταιρείας ή διαζευκτικά την εξαγορά των μετοχών ή και ακόμη περαιτέρω διαζευκτικά διάταγμα δικαστηρίου για διερεύνηση των υποθέσεων της εταιρείας από επιθεωρητή ή και οποιαδήποτε άλλη θεραπεία κρίνει το δικαστήριο πρόσφορη υπό τις περιστάσεις.

Το ΔΣ της εταιρείας θα συνέλθει σύντομα για να μελετήσει το θέμα και θα τοποθετηθεί επί της αίτησης με περισσότερες λεπτομέρειες. Υπενθυμίζεται ότι τα πιο πάνω πρόσωπα είχαν προβάλει ενστάσεις στην πώληση του ξενοδοχείου της εταιρείας προς την KA Olympic Lagoon Resort και είχαν μάλιστα καλέσει έκτακτη γενική συνέλευση στις 7 Απριλίου 2015.

Υπογραφή συμφωνίας

Η Amathus ανακοίνωσε ότι έχει υπογραφεί η συμφωνία των μετόχων από την εταιρεία και την Kanika Hotels όσον αφορά την υλοποίηση των συμφωνηθέντων και την επένδυση τους στην KA Olympic Lagoon Resort.

Η KA Olympic Lagoon Resort έχει αγοράσει το Amathus Beach Hotel Paphos έναντι €34,5 εκ. σε μετρητά και επιπλέον έχει αναλάβει την ανακαίνιση και μετατροπή του σε Olympic Lagoon Hotel για το επιπλέον ποσό των €13 εκ. Μέτοχοι στην εταιρεία αυτή είναι η Kanika Hotels με 52%, ενώ η Amathus συμμετέχει με ποσοστό 48%.

Γ.Χ.