You are here

Αντιστάσεις FBI στο squeeze out Muskita

15/06/2011 09:43
Έκτακτη συνεδρία συγκάλεσε για αύριο το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Frou- Frou για να εξετάσει και να αποφασίσει τη θέση της εταιρείας στο squeeze out που προτίθεται να κάνουν οι μεγαλομέτοχοι της Muskita μετά την επιτυχία της δημόσιας πρότασης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ΔΣ θα αποφασίσει τη στάση που θα τηρήσει η εταιρεία και οι θυγατρικές της έναντι του «εξαναγκαστικού, υποχρεωτικού squeeze out» που προτίθεται να επιβάλει η εταιρεία Muskita Aluminium στην οποία κατέχουν μετοχές εταιρείες του Συγκροτήματος, δεδομένου του ότι δεν έχουν αποδεχθεί τη δημόσια πρόταση της.

Η ανακοίνωση δεν ξεκαθαρίζει τι ποσοστό έχει η Frou Frou και οι θυγατρικές της στη Muskita.

Το Μάρτιο του 2011, οι κ.κ. Δήμος Μουσκής, Muskita Investments Ltd και MDG Holdings Ltd ανακοίνωσαν τη διενέργεια υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης απευθυνόμενης προς όλους τους κατόχους μετοχών της MAI για απόκτηση μέχρι και του 100% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της έναντι €0,84 σε μετρητά.

Στις 7 Ιουνίου ανακοινώθηκε η επιτυχής ολοκλήρωση της ΔΠ με τη συνολική συμμετοχή των προτεινόντων στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας να ανέρχεται 78.967.013 μετοχές ήτοι ποσοστό 95,72% και η πρόθεση για squeeze out.

Γ.Χ.